Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondta már neked azt valaki, hogy sose hagy el? S végül megtartotta az igéretét?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 21:30
1/11 anonim válasza:
eddig az összes azt mondta.Innentől tovább...
egyik sincs már:D
2/11 anonim válasza:
most van az első barátom, 2 éve vagyunk együtt, de nem, ő nem mondott ilyet soha.
3/11 anonim válasza:
A férjem.30 évig éltünk együtt,amikor meghalt.
4/11 anonim válasza:
Gondolkozz, ha 15éves suhanc mondja, hogy sose hagylak el....az kb olyan mintha egy 18-21 éves falu bikája mondja neked hogy sose hagylak el... Magyarán tanulság, ha olyat akarsz , aki nem hagy el olyat keress aki 18 fölött van és nem a legnagyobb kan a környéken.
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt most nekem írtad? :)
Én 28 vagyok, a párom 32, és 5 éve vagyunk együtt. Szóval nem egy 15 éves suhancról van szó.
2009. okt. 4. 21:57
6/11 anonim válasza:
Nekem még nem mondta senki...habár biztosan jólesne!!!!
De több negatív példát ismerek...pozítiv egyedül a nagyszleimé akik 54 éve vannak együtt!
7/11 anonim válasza:
hazassagrol latom meg nem hallottal...
9/11 anonim válasza:
Igen, de jobb ne mondták volna! hónapokig üldözött, még a szakításunk után is. Egyébként szerintem ilyet nem kéne ígérnünk egyáltalán, mert nem tudhatjuk, hogy mit hoz az élet!
10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolóval egyetértek.
Én teljesen ledöbbentem, amikor a barátom ezt mondta nekem, nem is mondtam rá semmit, csak szépen mosolyogtam.
Jelen helyzetben együtt maradnék vele örökre, mert nagyon szeretem őt, de ezt így nem tudom kijelenteni...
2009. okt. 6. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!