Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vannak, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben, pénztelenségben még közös életet, családot, gyerekeket terveznek?
Nem függ össze a kettő.. Nem mindenki annyira tudatos, hogy anyagi helyzete alapján döntsön a szaporodásról. Tapasztalataim szerint elsősorban minél alacsonyabb végzettségű minél iskolázatlanabb valaki annál jobban igaz ez.. Teljesen más a társadalmi rétegek felfogása a kérdésről. Egy diplomás akkor sem fog gyermeket vállalni jó ideig ha nagyon jól keres mert annyira tudatos annyire tervezi szervezi a dolgokat. Egy szakmunkást pedig még sokszor az sem akadályoz, hogy épp nincs munkája. Sőt.. sokan pont a munkanélküliség elől menekülnek bele a gyesbe..
A kisebbséget pedig nem is kell példának felhozni, hogy ez náluk mennyire nem keresetfüggő..
"csak az a baj,hogy amiket leírtál jövedelmeket abból ez sehogy nem fog kijönni"
pedig már kijött :D ez konkrétan a pasim családja. Anyukája dolgozik, nem keres túl sokat, apukája nyugdíjas. Bátyja végzett az eltén, külön él és dolgozik. Nővére mérnöknek tanul. Barátom meg programozónak.
Valójában fogalmam sincs, hogy oldják meg, de az ő dolguk, én az ő pénzügyeikben nem fogok turkálni, én csak annyit látok hogy a lehetőségekhez képest nagyon jól kijönnek a pénzükből, és pont pár napja mondta a barátom hogy milyen jó szüleik vannak, nem milliomosok és mégis mindent megadnak a gyerekeiknek.
Félretéve nem hiszem hogy túl sok, egyik szülő se keresett soha olyan hű de sokat.
Ismerem őket, és tudom róluk hogy nem fogadnának el mástól pénzt.
Másegyéb, amiért belém lehet kötni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!