Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem fél éven belül már másodszor lépett félre. Mihez kezdjek?

Figyelj, tudod te hogy mit kell tenned!
-vagy fogod magadat és válsz!
-vagy (én ezt ajánlom) maradjatok együtt és tarts te is szeretőt!!! Fiatal vagy még, és így leszarhatod a fejét a büdös ringy*ó faxnak!
Nem kell neki szólni semmit, csak te is megcsalod. Persze ha van olyan férfi akihez vonzódsz, és kitudja, talán annyira szerelmes leszel, hogy a pasid azt veszi észre hogy te fogod kidobni őt!
Amúgy a férjed nem szeret, és rendkívűl önző. Ő nem szeret, mert ha szeretne, nem csinálna ilyen. Ajánld fel neki a nyitott házasságot (persze te is tartasz szeretőt!!!9mert ez így már nem fog működni...legalábbis én egy ilyen pasihoz egy ujjal nem tudnék hozzányúlni, nem hogy lefeküdni...brrrrr...
Bedobod neki a nyitott házasságot, nézd meg milyen pofát vág. Már csak kíváncsíságból is, h miként reagál!
Amíg nem lépsz, csak sírdogálsz, addig fog kib@szni veled!
Legyél vagány, talpraesett!
Különben is amellett hogy nem szeret, még kihasznál is. Minimum 2 megcsalást ő is megérdemel!
27.L

Hát nem tudom. Mióta elmondtam neki h válni akarok, nem hagy békén. Folyton azzal jön h ő imád engem és annyira megbánta. Na de nekem mindig az jár a fejemben h 2x csalt meg mégis. Egyszer még "elmegy" túl is tettem azon magam, na de másodszor...
Annyira ki vagyok bukva. Még azt is felhozta h a gyereknek apa kell, és én nem akarom ezt megadni neki:( Olyan szemétnek érzem magam.
Nyitott házasság...nem vagyok a híve. De nem tudom mit tegyek. Így nem bírok tőle elválni h a gyerekre hivatkozik,(mostanában minta apa hozzátenném). na ilyenkor mi van??? Mit tegyek? Nem tudom képes vagyok e neki újra megbocsátani, félek h ez csak egy újabb 22-es. Áhh nem tudom már, elegem van:( Amúgy szeretem még, és így még szarabb az egész:(

Akkor javaslok egy újabb és tényleg utolsó esélyt! Ha megint megteszi, akkor mondd csak el neki, hogy nem kap több lehetőséget, mert csak a gyerek végett bocsátottál meg neki. És akkor kellett volna gondolkozni az apaságon, mielőtt megcsalt volna téged!
Lehet hogy most lepontoztok, de ennél jobb tanács nem jut az eszembe!

a gyereknek rosszabb lesz úgy felnpőni h állandó a feszültség otthon, anyuci nincs rendbe idegileg, apuci félre lép folyamatosan. szóval ez sem a jó véglet. és ha 1x megteszi akkor többször is megfogja, 2x is sikerült ahogy írtad... itt az a kérdés h többször nem fordul-e elő (ami még nem derült ki)? szóval, ha ott a megcsalás akkor már nincs ott vmi rendben, és nem is lesz. olyan nem fog megváltozni, aki nem is akar. a gyereknek szüksége van a harmóniára, és sztem ezt így nem fogja megkapni. a lényeg, ha mégis elválnál 1 héten minél többször lássa az apját a gyerek, és közös prgikat is csináljanak. akár minden nap, mert akkor nem fog olyan nagy hiányban(apában) szenvedni.
ez az én vélemyényem

Na egy hülye hozzászólót úgy lepontozták, hogy 0 pontja van. ez azért mond valamit!
Nos remélem nem akarsz magadból cirkuszi bohócot csinálni, mert úgy látom a kedves férjed a gyerekkel zsarol!!!!
És te hagyod!!!!!!!!!
Hozd fel a nyitott kapcsolatot, úgyis lépned kell, de így legalább már nem fog többet érdekelni és te is nyitottan kereshetsz magadnak párt!!!!!
undorító, hogy milyen faszik vannak...komolyan....

Szia!
Imád és könyörög,hogy ne hagyd el,miközben félrelépeget.Nem tisztel sem Téged,sem a kapcsolatotokat.Kényelmes háttér vagy neki.Szerintem.1 párkapcsolat attól párkapcsolat,hogy vannak benne határok,melyek természetesen kompromisszum képesek,de nem az alázat alsó fokáig.Azonkívül,a gyerkőcnek sem túl jó a folyamatos frusztrált légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!