Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem fél éven belül már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem fél éven belül már másodszor lépett félre. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok. Az első megcsalását megbocsátottam, mondván csak elbukott jár egy második esély, erre most megint:S És ugyanazzal a nővel, ha jól tudom. Van egy 4 éves kisfiunk, nem akarom h csonka családban nőjön fel, de már idegileg nem bírom amit a férjem művel! Szívem szerint beadnám a válópert, mert már nem tudok megbocsátani neki, de ott a kisfiú! Nem akarom tönkretenni az életét ezzel. Engem is csak anyukám nevelt, és nem volt teljes semmi. Felejtsem el amit tett és adjak még esélyt, a gyerekünkre való tekintettel? Vagy mit csináljak?:( 26 éves vagyok, ő 28.
2009. okt. 4. 21:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Hát a gyerek miatt ez nagyon nehéz főleg ha miatta nem akarsz válni. Esetleg a külön hálószoba addig amíg el nem dönti hogy most téged vagy a másik nőt akarja.
2009. okt. 4. 21:34
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaki egyszer megcsal akkor onnantól kezdve má, bukta van, mer, ha nem érez megbánást jön a következő, ami jelen esetben már meg is történt ugye és hát, így má tényleg gáz van. Az is lehet a gond, hogy valamilyen szinten úgy vonzódik a másik nőhöz, hogy köszönhet neki valami, van valami jó élménye. Ilyen már nekem is volt, mikor a csaj megvigasztalt, mikor szakítottam és ezért a mai napig imádom, vonzódok is hozzá, na mindegy... Meg hát ott az ösztön, hogy anyuka, gyerek... inkább egy szingli csaj... Itt még lesznek problémák, nagyon le kell ülni beszélgetni, mert ennek annyi értelme van, hogy csak na! Gyerek miatt meg kár volt!!!
2009. okt. 4. 21:40
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 2 évesen váltak el a szüleim. Egy nő miatt váltak el de nem is szerették már egymást úgy mint az elején. Mai napig hálás vagyok nekik, hogy elváltak így legalább nem az maradt meg a gyerekkoromból hogy mindig csak veszekednek és otthon nagy a feszültség, hanem pont az ellenkezője. Mindkét helyen nagyon jó volt szerettem anyuval lenni és apuval is és nem szerettem őket kevésbé azért mert elváltak. Ha csak a gyerkőc miatt maradnál a férjeddel ne tedd! Attól hogy elváltok ugyanúgy marad apja, és ugyanúgy tarthatja vele a kapcsolatot. Eleinte furcsa lesz a picinek, de hozzáfog szokni. Hisz én is itt vagyok és boldog kiegyensúlyozott élelet élek:) És bármikor számíthatok bármelyikükre:)

17L

2009. okt. 4. 21:49
 4/21 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem nagyon szép tőled, hogy a gyereked boldogságát tartod fontosabbnak.

Ennek ellnére úgy gondlom, hogy a tiddel is törőnöd kéne, Különben egy boldogtalan áldozat leszel. És lemaradsz egy csomó dologról.

És ha miatta emellett a férfi mellett maradsz, akinél kiszámíthatatlan, hogy veled fog-e maradni.

Persze, jobb lenne ha nem nőne fel csonka családban a gyereketek. De ha te folyton rossz kedvű, és rossz otthon a hangulat-az szerintem még rosszabb. Találj valamilyen megoldást, hogy közösen neveljétek a gyereket!

nem a vláóper a legfontosabb-az papír.

az fontosabb. hogy te szereted-e a férjedet, ő szereted-e téged. ha nem tisztel-mert nem tisztel-hogyan szerethet?

Gondold ezt át szerintem. Mert ha még szeretitek egymást, nagyon szigorúan mondjad el neki, hogyha nem szedi össze magát, ennek vége. És te is boldog akarsz lenni!

Sok sikert! És tényleg nyugodtan gondolj magadra is, mert hidd el, hogy az nem önzőség!

2009. okt. 4. 21:54
 5/21 anonim ***** válasza:
Szia!N ekem pont 4 évesen váltak el a szüleim.Anyukám és apukám is talált új párt, mindkét helyen ugyanabban az évben született tesóm.Én nagyon hálás vagyok nekik,hogy ilyen normálisan intézték a dolgot.Mostmár én is anya vagyok,ezért együttérzek veled,de csak a gyerek miatt ne maradj vele,mert így még lesz esélyed boldog anyukának lenni és lehet,hogy a gyermeked is kap egy pótpapát.Hidd el az a jó példa,ha mered vállalni saját magad,így amikor ő felnő sem él majd rossz kapcsolatban,mert tudja,hogy az igazán mindenkinek rossz.
2009. okt. 4. 22:11
 6/21 anonim ***** válasza:
Lehetne osztani az észt, hogy miért lépett félre, meg hasonlók, de szerintem az okok keresésén ti már túl vagytok. Szerintem ez válás.
2009. okt. 5. 10:53
 7/21 anonim ***** válasza:

Elég fiatalok vagytok még ilyen dologhoz basszus... szerintem jobban járnál, ha elválnátok. Te már elég érettnek tűnsz a gyerekhez, őt meg látszólag a farkán kívül nem nagyon érdekli, hogy van egy 4 éves fia. Fiatal vagy, előtted az élet. találsz magad mellé olyat, akit nem csak te tudsz szeretni, hanem ő is téged. Meg a fiadat is.

Csonka család átmenetileg, vagy egy ilyen apa?

2009. okt. 5. 14:08
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A párom könyörög h ne hagyjam el mert imád..így rohadt nehéz, bár tudom h nem szeret már, 2x is megcsalt. Igazatok van, ez így már sajnos együtt nem megy vele. Elhagyom és meglátjuk h mi lesz. Jó volt látni h páran leírtátok hogyan éltétek meg kiskorotokban a válást, ez nagyon sokat segített abban h meghozzam ezt a nehéz döntést. Mindent megteszek h a kisfiam boldog legyen! És remélem nagy korában megérti majd miért történt mindez.
2009. okt. 5. 18:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Éljetek nyílt házasságban! Majd akkor ő is rájön, ha tényleg szeret, h mi van!
2009. okt. 7. 13:45
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én is hasonló cipőben járok,de 4 gyerekkel.Már 6 éve tart a kapcsolata és nem akar változtatni.Úgy látom nálunk válás lesz a vége!Inkább,mert már idegileg roncs vagyok!Próbálj meg beszélni vele,aztán állitsd válaszút elé vagy te és a kisfia vagy a nő!Ne lássa rajtad,hogy ragaszkodsz hozzá,mert annál rosszabb lesz!Csinálj úgy,menj csak,ha akarsz!Aztán majd elválik,hogy mi fog történni!Majd ird meg,mire jutottál.

2009. okt. 7. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!