Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a helyemben ezzel a fiúval?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akit már elég régóta ismerek, és barátok vagyunk, de jelezte, hogy részéről lehetne több is. Nos, ami azt illeti nekem is tetszik, és mivel ismerem, tudom, hogy mire számíthatnék vele kapcsolatban. (a belső tulajdonságait tekintve nem hiszem hogy tudnék nála jobbat találni) De mégis valahogy visszatart az, hogy már olyan régóta barátok vagyunk, meg persze az, hogy ha rosszul sül el az egész, akkor nyilván lőttek a további barátságnak. Ti mit tennétek?2009. okt. 4. 19:48
1/3 anonim 

válasza:

Benne van a pakliban hogy a barátságotoknak annyi ha úgy ér véget a kapcsolatotok,de ha kellő vonzást érzel iránta és télleg tetszik akkor megpróbálhatjátok sztem.:)
2/3 anonim 

válasza:

én, ha ugyanebben a helyzetben lennék nem hiszem hogy kockáztatnám a barátságunk =/ de lehet, hogyha mondjuk nemet mondanál megsértődne vagy bármi és akár meg is változhat a kapcsolatotok. De ezt neked kell eldöntened hogy bízol-e abban, hogy ugyanolyan lenne-e ezután a barátságotok ha talán nem úgy alakulnának a dolgok...
3/3 anonim 

válasza:

hát ez nagyon nehéz...egyrészta ha rosszul sül el akkor vége a barátságotoknak másrészt lehet h ő életed szerelme..szerintem ne hagyd ki ezt a lehetőséget és ha fura lesz és megbeszélitek még lehettek barátok sztem...sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!