Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? (lent) SOS
Figyelt kérdés
Vagy egy srác akivel három hete járok.és már most mondja hogy nem bír sokat várni a sexel. de én még nem akarom,mert ez lenne az első és hát félek és lelkileg is teljesen fel kéne készülnöm. de ő azt mondja hogy mit kell még készülnöm. pár napja azt mondta hogy tudna fél évet várni, de ma megmondta hogy még a 4 hónap is sok neki. de ha szeretne tudna várni nem??? szakítsak vele??mert én is szeretem és van mikor kívánom de nekem ilyen korán még nem megy. 16éves lány2009. okt. 4. 19:24
1/12 anonim 

válasza:

Inkább dobd. Valószínű csak jól megdu**a 1x és dobna és oda a szüzi is meg minden.:(
Inkább keress mást, mert ez csak szext akar.
17f
2/12 anonim 

válasza:

Várj 4 hónapot és ha akkor nem akarod, akkor dobod :D
3/12 anonim 

válasza:

ha igazán szeret, akkor nem erőlteti, és tud várni bármennyit...meg egy idő után pl. petting mehet...csak akkor feküdj le vele ha már biztos vagy benne. csak miatta NE!
4/12 anonim 

válasza:

egyátalán miért jöttél össze vele, ha nem akarod? éna srác helyében hagynálak ott 18L
5/12 anonim 

válasza:

Ne azért feküdj le vele mert ő nem bírja tovább hanem mert ezt szeretnéd. És ha neked erre több hónapra van szükséged akkor ezt vagy elfogadja vagy akkor fel is út le is út. Szerintem legalábbis:)
17L
6/12 anonim 

válasza:

19.29-nek.Miért csak a sex miatt kell összejönni valakivel?Te is csak arra kellesz a barátodnak?
7/12 A kérdező kommentje:
most nem akarom hisz még csak 3 hetesek vagyunk. és egy lány csak egyszer veszítheti el, de akkor az már legyen azzal aki igazán szeret.
2009. okt. 4. 19:32
8/12 anonim 

válasza:

Lehet, hogy először nem láttad amit írtam szóval:
Várj 4 hónapot és ha akkor nem akarod, akkor dobod :D
9/12 A kérdező kommentje:
nem neked írtam hanem a 19:29 esnek. bocsi
2009. okt. 4. 19:42
10/12 anonim 

válasza:

Nehéz kérdés, mert értem a te álláspontodat, hogy szeretnél várni, de értem a fiút is, mert hajtják a hormonok. DE én nem feküdnék le vele addig, amíg nem vagyok teljesen biztos benne, hogy én is akarom. És ami még fontos, hogy az elsőnél ne kelljen azon agyalni, hogy vajon a másik ki fog dobni ezek után? Vajon csak szexre kellek neki? Szóval én a helyedben várnék, ameddig kell. Tény, hogy nem könnyű a fiúnak, de ha szeret megteszi. Mert később is történhet olyan, ami miatt hosszabb ideig ki kell hagyni a szexet (nőgyógyászati betegség, hosszabb utazás), és akkor is ki kell bírni valahogyan. Szerintem kezdjetek el lassan pettingelni, és majd te is érzed, hogy szeretnéd-e. Saját történetemből annyit had meséljek el, hogy egyszer jártam egy fiúval három hétig, fűzte az agyamat, amikor mondtam neki, hogy szűz vagyok, és kellene nekem még egy hónap, akkor besértődött, hogy mégis mit képzelek magamról, ő nem fog két hónapig szex nélkül lenni, így is már mennyit várt rám. Én totál összetörtem, mert szerettem, de ettől még szakítottam vele, mert tudtam, hogy az első alkalom utána kidobna. (Azért mondtam az egy hónapot, mert éreztem, hogy nem szeret, csak féltem beismerni magamnak, hogy soha nem is fog.) Ezek után vártam. És most 19 évesen nem régen vesztettem el a szüzességem egy olyan kapcsolatban, ahol mind a ketten szeretjük egymást. És hihetetlen volt, olyan boldogságot éreztem, amit még sohasem. De a mostani barátommal három hét járás után lefeküdtem, mert itt biztos voltam az érzelmeimben, itt tudtam, hogy nem csak arra kellek neki, és hogy szeretjük egymást. Amikor megmondtam neki, hogy szűz vagyok, nem is engedte, hogy végigmondjam a mondatom, csak annyit mondott, hogy vár ameddig kell, és majd én mondjam meg, hogy mikor szeretném. Nem sürgetett, nem ő akarta, hogy megtörténjen. SŐT! Ő még mielőtt berakta volna, akkor is kérdezte, hogy biztos szeretném-e, mert ha egy kicsit is bizonytalan vagyok, akkor ne csináljuk, mert ő tud várni. Erre mondom azt, hogy szeretet. Nem szabott határidőt, és még ott a cél előtt is visszavonult volna, ha én arra kérem. És örülök neki, hogy korábban nem mentem bele a másik sráccal a szexbe, pedig őt is kívántam, csak tudtam, hogy így nem lenne értelme, és bánnám egy életen át. És sokkal könnyebb volt így ellazulni, és átadni magam az érzésnek, hogy nem kellett azon agyalnom, hogy vajon tényleg szeret-e a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!