Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm néha beszélget a volt barátjával. Kijárkál hozzá. Telefonálnak. Megakarom akadályozni, de hogyan?
Figyelt kérdés
utobbi pár honapba a barátnőm beszélget az exével faceookon is meg néha telefonba.sőt van hogy kimegy hozzá. Tudom a bizalom a fontos de félek hogy beleszeret.és mindenképp megakarom akadályozni,csak ötletem nincs. segítsetek. mit tegyek?2013. máj. 25. 00:45
11/12 anonim válasza:
Megakadalyozni nem lehet. Plusz ha valakit megkersz, hogy hagyjon abba olyan dolgot amit szeret csinalni elobb utobb visszaut. Szoval szerintem hagyd ott.. Ne idegesitsen teged a tudad, hogy mi tortenik/tortenhet. Keress olyant aki nem csinalja ezt.
12/12 Költőnő? válasza:
huhh biztos szar helyzet, de ez a "meg akarom" - már bocs - de iszonyat bántja a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!