Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 éves férfi és 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfi és 15 éves lány. Kicsit erős, mi? Szerintetek is lehetetlen az együttlét a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 17:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

HOgy itt mennyi ember ad a látszatra.Hát a vőlegényem!!!!25 volt amikor összejöttünk én 15.Ő kint dolgozott Angliába én középiskolás voltam.Kéthavonta egyszer találkoztunk egy éve jött haza...Két éve járunk jegyben most építjük a közös otthonunkat.....Annyian bántottak minket hogy el sem tudnám mondani ,de szerettük egymást.Igazi "első látásra szerelem".

Sok sikert neked.Azt mondom ha tudod hogy nem olyan és szeretitek egymást ne foglalkozzatok azzal hogy ki mit mond.

21/L

2009. okt. 5. 19:04
 32/40 A kérdező kommentje:

Rendben.

Nagyon köszönöm Két Utolsó Válaszoló.

:)

2009. okt. 5. 19:59
 33/40 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen,SŐT!Igaz én nem 15 voltam,hanem 18,de a párom akkor volt 28 éves mikor összejöttünk!Ez volt 3 éve!Azóta csak jobban szeretem őt és ugyanez fordítva!Most az első babánkat várjuk!Én az iskolai évek alatt egyszerűen nem tudtam velem egykorú fiúkkal ismerkedni!Nekem előjött az a tipikus mondat,miszerint a lányok érettebbek mint a fiúk!Sosem cáfolta meg egyik sem!Tényleg mindig gyerekesebbek voltak!Saját tapasztalat,mert van egy fiú ikertestvérem!Mindig csak a bulik,meg ilyenek,amik sosem vonzódtak!Nyugodt lélek vagyok és a párom is az!

Én azt mondom,hogy ha érdemes várnod miatta akkor várj!

10 év korkülönbség nem sok!Egyébbként a szüleid mit szólnak hozzá?Én szüleim teljesen normálisan fogadták!Köztük is 8 év van!Bár anyukám itt az idősebb!

Sok sikert :)

2009. okt. 6. 16:18
 34/40 A kérdező kommentje:
Sajnos a szüleim még nem tudják, hogy... érted. Bár köztük is 10 év van, úgyhogy ha most nem is, pár év múlva biztosan megértőek lesznek. :)
2009. okt. 6. 16:43
 35/40 anonim ***** válasza:
de ha ezt nem mondtad meg nekik,akkor hogy a fenébe értsenek meg téged a későbbiekben?Nem ellened vagyok,csak gondolkodj el rajta,de tényleg!
2009. okt. 10. 12:02
 36/40 Zümy ***** válasza:
A nővérem 15 évesen jött össze egy 25 éves pasival és 4 éve együtt vannak,imádkák egymást:]...sok sikert:]
2010. jan. 26. 21:51
 37/40 anonim válasza:

15 éves lány vagyok, és fél éve van barátom aki 26 éves. Működik. Szóval ennyit annak aki azt mondja nem!!

(Ja és nem feküdtünk még le, sőt én akartam, de ő azt mondta vár rám, csak akkor tegyük meg amikor tényleg kész lesz rá a kapcsolatunk és én is)

ENNYIIII

2010. júl. 8. 13:58
 38/40 anonim ***** válasza:

Hát ha fél éve nincs kész rá a kapcsolatotok, akkor pontosan ti mit is építettetek ki annyira kedves utolsó?:D

Megmondom én, semmit.

2010. júl. 8. 16:21
 39/40 anonim válasza:
Utolsó elötti: én is ennyi vagyok, és a barátom 24... ha találtok közös témát meg minden akkor jó magasról ne érdekeljen amit itt ugatnak.. am az én párom is ilyen, h beszéltünk h neki én nem arra kellek stb és h vár rám ameddig én nem érzem úgy hogy...:-) na erről mondjatok véleményt :P Még mielött bárki pampogni kezdene h mit akar egy férfi egy ilyen kislánytól elmondanám hogy sokkal éretebb a gondolkodásom mint a 13 éves menő, már nem szűz csajsziknak -.-"
2010. júl. 10. 23:28
 40/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Énis ugyan ebben a cipoben járok,mint amiben te!! Nagyon sok kérdésem lenne hozzád,énis mindenkitol csak a negatívumokat kapom,de olyan jó lenne végre valakivel megbeszélne ezt a dolgot,aki csaj ráadásul!:D

nem adod meg az email vagy msn címed?

én 16L o 25F...

nem akarok eroszakoskodni,csak végre egy lány,akivel megbeszélhetném ezt:)

Irj lécci

2010. okt. 24. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!