Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 éves férfi és 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfi és 15 éves lány. Kicsit erős, mi? Szerintetek is lehetetlen az együttlét a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 17:25
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Most ebből nem tudom leesett-e, de én utóbbi lennék, a lány.
2009. okt. 4. 17:45
 12/40 anonim ***** válasza:
80%
Ha a kortársaiddal nem megy keress 18 év körülit az nem lenne gáz.De ha mindenáron ő kell (kivárásos alapon), akkor ha 18-20 körül lennél ő meg 29-31 akkor nem annyira feltünő már.De általában az ilyen pasik csak megdugni akarják a tiniket.
2009. okt. 4. 17:50
 13/40 A kérdező kommentje:
Ismerem annyira, hogy tudjam, nem ilyen ember. Ő is tisztában van vele, hogy most nem szabad... de pár év múlva... talán. :( :'(
2009. okt. 4. 17:56
 14/40 anonim ***** válasza:
68%

Volt már rá példa, hogy így összejött valakinek, de ez minimális.

Itt nem a társadalmi megítélés a probléma. Én miattam mindenki azt csinál amit akar és ami jól esik neki.

De! Neked végig kell gondolnod azt, hogy köztetek generációs szakadék van.

Értem ezt úgy, hogy lehet hogy egy mondjuk a jövőtervetek, de Tiéd mondjuk teszem azt, csúszik 10 évvel. 36 éves lesz a barátod mire Te valószínűleg eljutsz odáig, hogy bevállalsz egy gyereket. Márha nem akarsz középiskola után egyből munkába állni, de akkor is 2-3 munkaviszony kell, hogy később kapj rendesen támogatást.

Szóval ez itt már egy komoly probléma. Mire az első gyereketek felnőtt korú lesz, arra pasi 54 éves lesz Te viszont csak 43!!

Az még egy szexuális ereje teljében lévő nő!

10 év múlva, mire Ti terveznétek a gyereket a pasid már nem épp alkalmas korban van amúgy sem. A nők is veszélyeztettek egy idő után, a pasid termőképessége se fog javulni a kor előrehaladtával.

Nagyon függ az egész a jövőképtől. Egy ennyi idős ember, már nem azt akarja amit Te.

És neked jelen helyzetben még a szex is korai, nemhogy egy gyerek, amire Neki már lassan érettnek kéne lennie.

2009. okt. 4. 17:58
 15/40 anonim ***** válasza:
Ennyire türelmetlen vagy?:D
2009. okt. 4. 18:07
 16/40 A kérdező kommentje:

:(

Igen, jövőbeli terveim közé tartozik egy főiskola elvégzése. De ha pár év múlva vele lehetnék... én képes lennék feladni az álmaimat. Ha szöknünk kell hozzá, és lemondanunk mindenféle kényelemről, anyagi bőségről, akármiről, akkor is megyek vele. :( Nem hiszem, hogy én lennék az a személy, akin inkább múlna. Vagy nem tudom..

2009. okt. 4. 18:12
 17/40 anonim ***** válasza:
80%
és mi az a közös téma, amit csak 26 évessel lehet megbeszélni?
2009. okt. 4. 18:35
 18/40 anonim ***** válasza:
55%
Lehetetlen, mint kígyóval smárolni...
2009. okt. 4. 18:42
 19/40 A kérdező kommentje:
Én zenélek, rajzolok, írni is szeretek, ő pedig úgyszintén művész. És olyan jó vele ezekről társalogni. :) Olyan intelligens, művelt, tapasztalt.. rengeteg dolgot tanulok tőle. És bár nem tudom mivel, de én is kivívtam a tiszteletet előtte. Ő maga mondta, hogy felnéz rám. De ez megfogalmazhatatlan. Senkivel nem tudok úgy beszélgetni, ahogyan vele. Szeretem. Itt nem csak a beszélgetésről van szó...
2009. okt. 4. 18:48
 20/40 anonim válasza:
44%
attól függ h a srác 26 évesen képes-e kitartani melletted,és megvárni hogy alkalmas legyél egy komoly kapcsolatra...ami minimum 4-6 év.Nem az számit hogy mennyi a korkülömbség hanem hogy hol tartatok szellemi,érzelmi érettség szintjén......
2009. okt. 4. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!