Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajt rá avagy sem? Részletek lent
Egy régóta húzódó vitára (köztem és a barátnőm között) szeretnék független véleményeket is kérni.
Van egy közös barátunk, aki szerintem hajt rá, szerinte nem.
A történet kivonatosan:
Az én barátom volt ez a srác, sokat dumáltunk skypen, viszonylag sokat is jártunk össze enni, inni dumálgatni.
Aztán összejöttem a barátnőmmel, kezdetben minden rendben volt, de aztán barátnőm születésnapján a "barátom" bejelentette, hogy neki mennyire tetszik a barátnőm, és csak az a szerencsém, hogy nem ő találkozott vele előbb.
Ezután én talán érthető okokból nem annyira kerestem a társaságát. Előtte a barátnőmmel nem nagyon beszélt utána viszont felvette vele a kapcsolatot, rendszeresen beszélgettek skypen, 1* telefonon. Közben a barátnőm kezdte úgy érezni, hogy a srác hajt rá.
Ezt közölte egy ismerősével, aki szólt is nekem. Majd amikor én ezt szóvá tettem a barátnőmnél, azt mondta, hogy azért nem mondta, mert valszeg ő értette félre.
A jelek, amelyek szerintem egyértelműek:
- Szerelmes zenéket küldözget neki, de persze nem egyértelműen, hanem hogy ezeket ő hallgatja (a srác elég nagy technórajongó, lehet csak nekem nem jön össze tiestoval rihanna?
- Filmtorrenteket küld át, amiről először azt állítja, hogy jó film, később kiderül hogy még nem is látta. A film címe szeress, ha mersz :)
- Amikor én szóvá tettem a srácnak, és mondtam, hogy tisztázzuk a dolgokat, akkor nem akart találkozni, hogy tisztázzuk és elkezdett kavarni, hogy nem ő hajtott a barátnőmre, hanem a barátnőm rá és nem neki fontos, hogy ők beszélgessenek, hanem a barátnőmnek. Ezzel szerintem össze akart minket ugrasztani.
- Amikor a barátnőm rákérdezett, a srác azt mondta, hogy ők csak barátok, de azt is megemlítette a barátnőmnek, hogy neki soha nem hazudott, mig nekem igen.
Közben a barátnőmet megkértem, hogy szakítson meg vele minden kapcsolatot, de nehezen megy neki, saját szavai szerint és most idézném: "lelkileg vonzódik hozzá".
Tudom hogy testiség soha nem lenne köztük, na nem a srác miatt. :D
Tehát a kérdésem:
- Mit csináljak én most?
- Szerintetek is hajt rá?

igen hajt rá.
tulajdon képpen semmit nem tudsz csinálni, ha hajt rá hajtani is fog mert vonzódik hozzá. viszont az is biztos,hogy a barátnőd részéről csak barátság...elöbb utóbb úgyis feladja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!