Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki ugyanígy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki ugyanígy van ezzel? Bővebben lent

Figyelt kérdés

általánosban kezdődött, volt egy csomó csaj az osztályba, de mondom úgyis nemsoká jön a középiskola, majd ott lesz csajom.

de nem így van. mert ahova járok suliba az egy műszaki suli, szóval csajok alig, aki van, azoknak van barátjuk, szóval suli kilőve.

próbáltam chaten ismerkedni, de ott meg az ország másik feléről volt csak csaj, akivel el tudtunk dumálni.

ismerkedős oldalak kizárva, mert oda meg emelt díjas sms-t kéne küldeni, hogy láthassam a csajok adatlapját.

már teljesen el vagyok keseredve, ráadásul mackós alkat is vagyok, szóval már szinte mindegy is csak csaj legyen.

16F

2009. okt. 4. 16:06
 1/6 A kérdező kommentje:
elsősorban csajok írjanak, hátha van egy lány, aki ugyanebben a "cipőben jár".
2009. okt. 4. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem járok ilyen cipőben :) van is barátom.

De menj el bulizni.

Vagy pedig a haverokkal szervezzetek ilyen csoportos mozizást h hív valaki egy csajt és az meg a barátnőit vagy ilyenek :)Énis így ismertem meg a barátom ;)

2009. okt. 4. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Oh, Te szegény...16 évesen nincs barátnőd? Basszus mi lesz most? Jééézusom, de nagy probléma...

Ehhez képest az én abortuszon egy kis csepp sz@r...

Szerintem azonnal keseredj el, mert ha így folytatod, sosem lesz barátnőd...

2009. okt. 4. 16:17
 4/6 anonim válasza:
b*zmeg,én 17/F vok és még soha nem volt barátnőm,sőt az osztályunkból a fiúk közül még csak egyetlenegynek van rendes kapcsolata...erről ennyit
2009. okt. 4. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak normális, ingyenes ismerkedős oldalak is - de 16 évesen még tényleg korai (kevés ott a normális fiatal. Normális fiatalok többet találkoznak bulikon, iskolában, stb).
2009. okt. 4. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

már teljesen el vagyok keseredve, ráadásul mackós alkat is vagyok, szóval már szinte mindegy is csak csaj legyen.

Hány ilyen sráccal találkoztam már akik hasonlót mondtak.A lányok menekülnek az ilyentől.Akik mindenkinél bepróbálkoznak csak az a lényeg ,hogy csaj legyen.

Senki se akar elkeseredett,görcsösen becsajozni/bepasizni akaró embert.

Legyél már büszkébb ennél.Egy lány szereti érezni,hogy őt akarod, meg különlegesnek tartod,nem azért akarsz vele lenni ,mert csak ő áll Veled szóba.

Szerintem állj le kicsit nézz körbe.Ne akard görcsösen,egyszerüen menj sokat pl: bulizni,vagy haveri társasságal ,és várj ,hogy ki az aki érdekel.

legyél türelmes.Aztán ha találsz egy ilyen lányt,szólitsd le,de semmiképpen se legyél nyomolós,meg depis,és negativ gondolkozású.Legyél természetes,nevettesd meg,ismerd meg,beszélgess vele,bókolj neki.

Ha nem jön össze mégsem,akkor meg majd lesz más.Na de nem akárki...

l /19

2009. okt. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!