Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó filmek amiket a barátommal megnézhetek?
Nem túlságosan szereti a nyálas filmeket, de fél éve ismerjük egymást és azt mondta, hogy úgysem a film a lényeg hanem akivel nézni így hajlandó megnézni egy ilyen "sírós" filmet.
Szóval olyan filmeket keresek ami tipikusan az a sírós és nyálas szerelmes film.:)
Most ezért direkt szivatni akarod?
Aztán te ott pityeregsz már a felénél, ő meg unalmában meg akarna dugni...
Különben Szerelmünk lapjai. Én nem vagoyk az a filmeken érzelgősködő típus, de engem nagyon eltalált (alig 1-2 ilyen film van, és nem a Twilight féle baromságok)
25/f
Terminátor.
Amikor kialszik a vörös fény a szemében...:'O :D
50 első randi.
Az romkom szóval élvezheti is.
A Twillight első részét láttam,de kiakasztóan gyűlölöm. :D
Köszönöm a tippeket.:)
(Egyébként nem gondoljátok, hogy "baj", hogy ilyet felvetettem és ha nem akarná megnézni velem akkor elmondaná,ugye!?)
Nem olyan, hogy megakarna dugni én úgy gondolom.
Érzelmes fiú és nem csak "azon" jár az esze..barátnője se volt még pedig azért a bulikba vannak b.szható lányok és mégsem kapható az ilyenekre.
Félénk is,stb..
Az utolsó dalt már láttam.
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!