Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos! Ez jó szakító szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Ez jó szakító szöveg?

Figyelt kérdés

Ha azt mondanám, hogy:

Nem szeretnék többet találkozni. Szeretek veled találkozni, jól érzem magam veled, de nem érzek semmit és tudom, hogy nem is fogok. Ezért is lenne jobb, ha minél előbb abbahagynánk ezt.

Ez mellesleg az igazság. Csak arra lennék kíváncsi, hogy nem túl nyers? Ti hogy fogadnátok ezt fiúk?

20L

2013. máj. 24. 14:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert te egyből megszereted azt akivel randizol? Tudod én megfontolva használom a szeretet szót... nem mondom rá mindenkire, hogy szeretem. Akinek viszont mondom, azt tényleg szeretem.
2013. máj. 24. 15:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Még csak most jöttünk össze.
2013. máj. 24. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:

miért nem lehet röviden és tömören

ne haragudj, de nem érzek többet, mint barátság

nem kell ezt túl bonyolítani, elég szar neki így is, amúgy 20 évesen eléggé zavar, ezt itt kell kérdezni, mivel minden srác más N

2013. máj. 24. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
ez így a legkorrektebb, hogy először az interneten megszavaztatod, hogy mit mondj egy csak kettőtökre tartozó dologban? Ennyi erővel az esti híradóban is bemondhatnád, mielőtt közlöd vele.
2013. máj. 24. 15:38
 15/17 anonim válasza:
Minél őszintébb annál jobb :)
2013. máj. 24. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:

ellentmondásokba ütközöl. Próbáld így:

Nem szeretném tovább folytatni ezt a kapcsolatot.

Ha rákérdez miért? Akkor ezt mond:

Mert nincsenek irántad érzéseim, és tudom, hogy nem is lesznek.

Nem kell ezt túlbonyolítani. Én legalábbis ilyesmiket mondtam szakításkor.

27/N

2013. máj. 24. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:
sztem csak mond el mit érzel, lehet, h ő sem érez többet irántad, csak fél elmondani.
2013. aug. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!