Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnya lányoknak tetszem? 22F
Nem tudom. Rajtam is van egy kis túlsúly, meg nem vagyok egy adónisz, de semmi bajom a nőkkel.
A plázacicákkal és a diszkópárducokkal kezdetben megvolt a gondom, mint min mindenkinek. Azóta egyszerűen taszítanak az ilyen buta, üres írni sem tudó, sekélyes nők akiknek csak az számít, hogy a pasijuk mennyire kigyúrt agyonszolizott, felzselézet hajú diszb*z* legyen.
A saját körödben keressél, azonban előbb meg kell találni a saját körödet. Ennyi.
kérdező, úgy számold, hogy a férfiaknál a magasságból (cm) -100 lenne a megfelelő testsúly. tehát egy 180 cm-es pasinak 80 körüli kg lenne a normális. neked kb 76 körül lenne az ideális, de a 117 kg nagyon sok.
ráadásul a hozzáállásod se valami szimpatikus, kifejezetten irritáló, hogy úgy beszélsz a csúnya lányokról, mintha nekik nem lenne esélyük másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!