Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A két lány közül melyikkel jönnétek össze, illetve kötnétek házasságot: Egy egészséges és 8 osztályos iskolai végzettségűvel vagy egy fogyatékkal élő diplomással?
Ti is leírtok engem.A 8 osztályost is.
Mi van ha estin leakar érettségizni?Mi van ha otthon tanult?Sokat olvasott?
Engem rögtön elástok-Nem tudván miért nem akarok egy "beteg" emberrel foglalkozni.
Ez az én válaszom.Nem szeretnék ilyen emberrel ismerkedni.Értsétek meg!
Meg különben is?Minek kérdezi meg ha csak egyféle válasz létezik?Vagyis csak a fogyatékkal élőt lehet választani.Mert szerintetek az a helyes.
Nekem csak technikusi bizonyítványom van.Neki meg diplomája?Akkor nem lehet,hogy nálam is lenne tudásban hiány?
Én nem ítélek el semmilyen beteg embert.Csak azt szögeztem le,hogy nem szeretnék velük párkapcsolatban kezdeni.
Ha ti ezt nem éritek meg,akkor rossz hírem van.Gondolkozás módotokban van hiba
# 21: Pont ez a lényeg, hogy a fogyatékosság nem betegség.
Aki estin akar érettségizni, az leérettségizik estin. De ha nem teszi, akkor nem akar. (Nyilván nem mindegy, hogy 20 évesről vagy 40 évesről van szó).
Akkor sem szeretnék kezdeni.
De akkor leírom nekem már mi az a betegség és fogyatékokosság.
betegség,ha halálos,haldoklik esetleg rák.Vagy ami öreg korára nagyon komoly lesz.
Fogyatékosság.A szellemi,és ha nem tud közlekedni.
Sajnálom.De én nem 1 embert láttam így élni.Többet nem akarok.Akár szeretem akár nem.
Komolyan mondom, a kérdező értelmi fogyatékos. Feltesz egy kérdést, amire csak egyféle választ vár. Megbélyegzi a nyolc osztályosokat, de a fogyatékkal élőt elutasítót (teljesen érthető amúgy a 81%-os vleménye és tiszteletben is tartom) pedig elkülöníti.
Itt egy rasszista van ,a kérdező.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Erre a kérdésre nem lehet válasszt adni, mert nem definiálja elég pontosan a"fogyatékosságot". Hisz bizonyos szempontból az is fogyatékos, aki szemüveges, de az az ember is fogyatékos, aki a nyáljában hempereg a zártosztályon.
U.i.: Ha a diplomás egészséges, akkor se biztos, hogy őt választanám. (amúgy is, a fiúk általában élvezik, ha okosabbak mint a párjuk)
Látom,jó régi a kérdés,de akkor is itt a válaszom!:
Azt választanám,akit SZERETEK!
ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!