Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A két lány közül melyikkel jönnétek össze, illetve kötnétek házasságot: Egy egészséges és 8 osztályos iskolai végzettségűvel vagy egy fogyatékkal élő diplomással?
Sajnos nem érdekel.
Akkor se szeretnék kezdeni ilyen lánnyal
Tudom,hogy teljes értékű ember ő is.
De miért nem értitek meg a nemleges választ?!HA?!azért ez nagyon bosszantó
"Sajnos nem érdekel."
Ezért tart ott a társadalmunk, ahol. Nem érdekel.
Én érintett vagyok aspergerben, és felháborítónak tartom, amikor az emberek azért írnak le valakit, mert fogalmuk sincs az egészről, de "más", mint az átlag, úgyhogy nem érdekel...
Majd ha tudod, mit jelent, akkor nyilatkozz róla!
A kérdés is előítéletes.8 osztályos vagy diplomás.Ez nem az?
Mindenki a maga portáján nézzen körül.
Én magam azt helyes döntésnek vélem.
# 18: Nem tudod mi az, nem is érdekel, de már eldöntötted, hogy nem kell...
Ez pont ugyanolyan, mint a pirézek megítélése (egy nemlétező etnikumról készítettek felmérést, és kiderült, hogy rengeteg előítélet él az emberekben).
A kérdés is előítéletes, való igaz. Ugyanakkor a 8. általánossal rendelkezőkkel kapcsolatban lehetnek bizonyos tapasztalataink, tudásunk (pl. nagyon valószínű, hogy számára nem jelent értéket a tanulás). De te úgy írsz le embereket, hogy 0 információval, tapasztalattal rendelkezel!
Tessék, itt van neked egy Asperger-szindrómás, hogy azért egy icipicit képben legyél, kiket írsz le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!