Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok Dr. Csernus Imréről és a mai párkapcsolatokról alkotott véleményéről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom.

Miután odafigyel tényleg az ember az ordításra,utána tényleg jó dolgokat szokott mondani.

2013. máj. 23. 23:03
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Kivétel nélkül olvastam mindegyik könyvét, és rengeteg okos gondolat van benne. Sokan nem látnak túl az arroganciáján és a pökhendi, bunkó stílusán...de gyakran abszolút jól és hatásosan alkalmazza. Sok mindenben egyetértek vele, és a környezetemben is látok nem egy olyan kapcsolatot, ami iskolapéldája annak, amiről ő ír.

24N

2013. máj. 23. 23:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Nemrég csalódtam benne, előtte egész jónak találtam a gondolatait.
2013. máj. 23. 23:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk azt, hogy először a saját háza táján sepregessen...
2013. máj. 23. 23:07
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
pedig jó dolgokat mond erre a mai nap is volt egy f.sza példa itt az oldalon
2013. máj. 23. 23:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Mond jókat is, de engem teljesen lelombozott, amikor pont nő-férfi témában valami olyasmit írt, hogy a nő egyoldalúan fel akar nézni a férfira. Vagyis így lehetett kivenni, tehát nem volt ott a kölcsönösség, épp emiatt csíptem előtte.

Azóta nem is olvasom.

2013. máj. 23. 23:14
 17/23 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! amiket ő mond az nem igen érinti az itteni embereket

ahhoz éljél 20 évet mással, majd megérted miről dumál, na ennyi idő alatt olyan változásokon megy át mindenki, amit előre nézve el sem hisz senki,

amúgy ez nem csak ma van így, mindig így volt, csak ma van net, tv műsor, ezért látod ezt, ez nem új keletű csak egyes embereknek N

2013. máj. 23. 23:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Nyilván van benne igazság, amit leírt, mondott, meg nyilván vannak kapcsolatok, emberek akikre nem igaz. Én nem tekintem magamra érvényesnek ezt.

De tudok olyat, akire igaz.

Az éremnek két oldala van, az emberek meg teljesen eltérőek egymástól, azt leszámítva, hogy kifordítva mindenki rózsaszín.

2013. máj. 23. 23:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Nyilván túlértékelt. Másrészt pedig belső nyugalomról, türelemről beszél, pedig látható, hogy ezeket a fogalmakat hírből sem ismeri.

A gyávaságról alkotott véleménye persze helytálló, de nagyjából annyira mondd ezzel újat, mint aki azt mondja, hogy a tej fehér.

Egy átlagon felüli, de ahhoz képest túlértékelt szakember. A könyveit nem érdemes végigolvasni, mert a mondanivalójuk 25-30 mondatban jól összefoglalható. A többi csak rizsa. Érdekes viszont, hogy mennyi a fontos részlet, amelynek nem szentel hosszabb magyarázatot.

2013. máj. 23. 23:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Legjobb pasi az Imike. Imádom minden egyes szavát!!
2013. máj. 23. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!