Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem vagy vissszaszerezzem?
Figyelt kérdés
a passimmal egyutt voltunk majdnem 5 honapot es mivel nekem sok problemaim voltak az utobbi idobe ahyogy egeszsegugyileg ugy a munkahelyemen es a csaladomban is es egy kicsit elkezdtem paranoas lenne. de az csak 2 napot fordult elo. es o azt mondja hogy az a ket nap alatt kiabrandult belolem es mostmar nem szeret es nem is birna ujra megszeretni, de a vonzodas meg megvan. meg raadasul azt mondja hogy jo barat akar velem lenni. amire pillanatnyilag en nem vagyok kepes. egesz napokat csak sirok mar par napja nem is ettem, szedelgek mar anyira roszul vagyok. meg raadasul az ongyilkossagra is ragondoltam mivel mart egyszer regebben beorvosagoztam es most ujra arrol gondolkodom. tenyleg nem tudok mit csinalni. ugy erzem nem birok nelkule elni. meg mivel eddig az ex pasimnak nem volt komoly kapcsolata azt mondja hogy azert mert 2 vagy 3 honapon belul kiabrandul csak ugy a csajbol...2013. máj. 23. 19:47
1/2 anonim válasza:
Ezt mint fiú írom. Egy pasi sem ér annyit hogy tönkretedd vagy megöld magad. 5 hónapot voltatok együtt elhiszem hogy nagyon szeretted de ez az idő elenyésző. Az hogy két nap alatt szeretett ki belőled az hülyeség. Ez már vagy korábban megtörtént vagy szépen fokozatosan alakult így. Most pedig volt egy indoka és kihasználta. Majd jön egy másik pasi akiért oda leszel. Fel a fejjel.
23/F
2/2 anonim válasza:
Vissza kapni ne akard. Az első nehézségnél kihátrált. Nem erre van szükséged hanem egy olyan férfira aki támogat és kihúz ebből az érzelmi gödörből. Próbálj nem úgy gondolni rá mint életed nagy szerelmére. Gondolj mindig csak a rossz tulajdonságaira. Barátnőzz, ismerkedj, próbáld jól érezni magad. Ha valakinek ki szeretnéd önteni a szived én itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!