Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy elfelejtsem?
Volt egy lány akivel pár hónapot jártam, aztán nagyon hirtelen vége lett szinte egyik pillanatról a másikra, de én nagyon megkedveltem, mert egy hosszú kapcsolat után, nála éreztem úgy hogy vele meg lehet beszélni bármit, és jó vele lenni.
A kérdésem mit tegyek hogy elfelejtsem minél hamarabb, és tudjak ismét saját magamra koncentrálni.
Előre is köszönöm
20/F
Bármit, ami leköt.
Minél több program, közös est a haverokkal, a társaság jót tesz. :)
Sajnálom, hogy vége lett. :/
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Nekem csak az a problémám hogy nem szeretnék ismét párkapcsolatot... Az ez előtti egy 4 éves volt, aminek szintén egyik pillanatról a másikra lett vége és előtte minden rendben volt. Most ugyanez történt...
Mindig ezt mondják hogy nem a te hibád de én kezdem úgy érezni hogy velem van a baj
A lányok is szeretik maszlaggal kimagyarázni a valódi okot. :)
Ne aggódj, eljön majd az a lány, aki igazán fog szeretni, és te is őt. :) Én hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!