Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszelgetek egy sracal s 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enenene kérdése:

Beszelgetek egy sracal s 4 eve vele akarok jarni. Rákérdeztem hogy mert nem lahatunk egyut es azt monta hogy meg nem jot el az ideje. Sokszor tortent komojabb dolog koztunk de megsem vagyunk egyut. Egyut lehetunk mi?

Figyelt kérdés
Van esely ra hogy egyut legyunk valamikor is???
2013. máj. 23. 06:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mit tok csinalni h nekem se legyen csalodas ebbol.
2013. máj. 23. 07:17
 12/19 anonim ***** válasza:

nah idefigyelj. két dolgot tehetsz ha már annyira okos vagy. vagy maradsz az ügyeletes szeretője (nah persze csak addig hidd el amíg ő nem talál jobbat).

vagy szépen kilépsz ebből a kapcsolatnak koránt sem nevezhető dologból.

lehet nyafogni hogy szereted, ettől még nem fogsz neki komolyan kelleni. sőt. lehet azt írogatni hogy te milyen okos vagy "meee" összejöttetek. ettől még mindenki tudja (csak épp te nem) hogy hitegetve vagy hiszen az "ingyen luk" sokak számára mindig is kedvelt lehetőség volt.

nem mellesleg tanulj meg helyesen írni ha már ahhoz elég okosnak érezted magad hogy kefélj!

2013. máj. 23. 07:19
 13/19 anonim ***** válasza:
kérdező, hány éves vagy? ez fontos infó ahhoz, hogy válaszolni tudjak....
2013. máj. 23. 08:49
 14/19 anonim ***** válasza:

ha hiba nélkül leírsz neki pár mondatot egymásután, akkor lehet azt mondja: Itt az idő! :D

Ha nem akkor inkább felejtsd el, pótlék vagy neki

2013. máj. 23. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
NYELVTANKÖNYV ÉS HELYESÍRÁSI SZÓTÁR :D
2013. máj. 23. 11:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Milyen köze van az én helyesirásom a témához?Én valaszt kértem nem komentet hogy én milyen vagyok .
2013. máj. 27. 07:55
 17/19 anonim válasza:

Kb ugyanigy voltam egy sraccal tobb honapon keresztul. Meguntam amit csinalt es aztmondtam hogy felejtsen el. 5 napja nem beszelunk de latom a valtozast, azthizem eszhez tert es rajott mit veszitett, de varok meg hogy bebizonyosodjon a valtozas. Nagyon szeretem es hianyzik de meg tettem mert van buszkesegem. Legy eros!!!

L/17 F/21

2014. jan. 14. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

1. Szörnyű a helyesírásod.

2. Írtó ostoba vagy.

4 év alatt, ha akarta volna már rég kapcsolatban lennétek.

2017. jan. 2. 18:06
 19/19 stevejones ***** válasza:
Hát kislány, gondold végig az írásaid alapján, hogy mire is kellesz te neki. Próbálj meg magasabb szintre lépni az írásaid hemzsegnek a helyesírási hibáktól, egyszerűen fáj végigolvasni. Kérlek, zárd ezt le, mert ennek nem lesz jó vége, utána kezdd újra. Építsd újra az életedet, majd jön valaki, aki az új énedre majd felnéz. De addig is dolgozz magadon, hidd el megéri! Egy év után egészen máshogy fogsz tekinteni önmagadra!
2021. máj. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!