Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a fontosabb a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a fontosabb a külső vagy h milyen egy lány belülről?

Figyelt kérdés
nem viccként..
2009. okt. 3. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Külsőnél mindenképpen fontos nekem h ne legyen duci, és nőies legyen! Az én ismeretségemben olyan emberek vannak, akik inkább úgy vannak,h nem a világ legszebb nője(azért nem rusnya) de normális, jófej.

Nagyon ki szoktam ábrándulni, amikor beszélek 1 szép lánnyal és 1 ostoba jellemtelen "izé".

2009. okt. 3. 23:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egy lány nagyon kedves, aranyos és okos, de ha egyszerűen nem néz ki számomra jól, akkor sosem fog megtetszeni.

Ugyan ez vonatkozik a gyönyörű, de buta, beképzelt, hisztais p.icsákra is.

Nálam nem fontos, hogy legyen belsőre, vagy külsőre tökéletes valaki, hanem az, hogy ezek legyenek összhangban. Persze még ez is kevés, a legfontosabb pont az, amit nem lehet megfogalmazni. :) Szikra, vagy hogy mondják...

19F

2009. okt. 3. 23:48
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Én is úgy vagyok vele, hogy lehet akármilyen csinos egy lány ha mellette tapló meg síkhülye akkor se nyúlnék hozzá, de valszeg simán csak nevetségesnek tartanám, ellenben sokmindent el lehet nézni külsőleg egy eszes és jótermészetű lánynak külsőleg, mert egyszerűen kellemes vele lenni. Az ilyennel könnyen el tudom képzelni hosszútávon is a dolgokat.
2009. okt. 4. 10:24
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!!:D

1.komizónak üzenem a nem viccként erre vonatkozott volna.. -.-

2009. okt. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!