Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak átakar verni, vagy neki ilyen egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egy Budapesti lány vagyok. Tetszik egy fiú és eddig én úgy vettem észre hogy én is tetszem neki.... Sok barátom is mondta hogy feltűnően néz. Meg egyszer beszéltem is vele és nagyon kedves volt. Most összejött egy csajjal de van egy olyan érzésem hogy csak átakar verni. Nem is járnak szerintem. Mert 1-1,5 hónapja vannak együtt és még nem volt csók, alig vannak együtt ha együtt vannak hetente egyszer(pedig egy suliba járnak)akkor is csak néznek egymásra. Még egy ölelés sem volt. És amikor együtt sétálnak nem is fogják meg egymás kezét hanem a srácnak zsebre van dugva a keze a csaj meg a kezében viszi a táskát.
Szerintetek járnak, vagy csak féltékennyé akar engem tenni?
2013. máj. 22. 19:07
1/1 ájszíjú válasza:
Szia! Egy budapesti srác vagyok és erre csak azt tudom mondani,hogy nőjetek már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!