Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Bővebben lent.
ha megismerek egy fiút, és elkezdünk beszélgetni msnen vagy randizunk (akár többször is), előbb-utóbb mindegyik kitalálja, hogy legyünk csak barátok. és nem tudom, hogy miért. nem vagyok csúnya, nem nyomulok rájuk túlságosan, de nem viselkedem teljesen elutasítóan/semlegesen se... de ennek ellenére úgy érzem, biztos én rongom el valahol.
talán az a baj, hogy én szinte azonnal "magamat adom", persze valamilyen szinten mindenki az előnyös tulajdonságait hangsúlyozza ki, de én rögtön az elején bevállalom olyan tulajdonságaimat is, amik lehet, h vkinek idegesítőek. ez a baj? mert én úgy érzem, h én is tudni szeretném, ő milyen; meg ez hozzám tartozik, nem akarom eltitkolni. de közben azért próbálok nem "túl sok" lenni!
ja, és mostanában észrevettem, hogy sokkal jobban bejönnek azok a fiúk, akik nem kedveskedik egyfolytában, nem kérnek mindenért bocsánatot, nem hízelegnek és bókolnak minden második mondatban, stb (rem érthető); hanem ha időnként beszólogatnak, oltanak... tehát "barátian" viselkednek.
lehet, h eleve rossz "mintába" esem bele? vagy van olyan srác, aki úgy gondolja mint én, h a jó kapcsolat alapja a szexuális vonzalommal megsépkelt baráti(as) kapcsolat?

szia
ha érted a tréfát (nem sértődsz be, ha oltogatnak, hanem inkább valami frappánssal visszavágsz), akkor tuti nincs baj veled :)
Az oltogatással csak haverkodásig lehet eljutni szerintem, többhöz több kell, vagyis inkább más. :)
szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod keress meg
22F
köszi :)
írjatok még! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!