Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

ha megismerek egy fiút, és elkezdünk beszélgetni msnen vagy randizunk (akár többször is), előbb-utóbb mindegyik kitalálja, hogy legyünk csak barátok. és nem tudom, hogy miért. nem vagyok csúnya, nem nyomulok rájuk túlságosan, de nem viselkedem teljesen elutasítóan/semlegesen se... de ennek ellenére úgy érzem, biztos én rongom el valahol.

talán az a baj, hogy én szinte azonnal "magamat adom", persze valamilyen szinten mindenki az előnyös tulajdonságait hangsúlyozza ki, de én rögtön az elején bevállalom olyan tulajdonságaimat is, amik lehet, h vkinek idegesítőek. ez a baj? mert én úgy érzem, h én is tudni szeretném, ő milyen; meg ez hozzám tartozik, nem akarom eltitkolni. de közben azért próbálok nem "túl sok" lenni!

ja, és mostanában észrevettem, hogy sokkal jobban bejönnek azok a fiúk, akik nem kedveskedik egyfolytában, nem kérnek mindenért bocsánatot, nem hízelegnek és bókolnak minden második mondatban, stb (rem érthető); hanem ha időnként beszólogatnak, oltanak... tehát "barátian" viselkednek.

lehet, h eleve rossz "mintába" esem bele? vagy van olyan srác, aki úgy gondolja mint én, h a jó kapcsolat alapja a szexuális vonzalommal megsépkelt baráti(as) kapcsolat?

2009. okt. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg az a gond hogy minden gondolatodat és érzésedet rájuk zúdítod, ne tedd, ne beszélj az érzéseidről vagy a tulajdonságaidról az elején, majd úgyis megtudják később.
2009. okt. 3. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

szia

ha érted a tréfát (nem sértődsz be, ha oltogatnak, hanem inkább valami frappánssal visszavágsz), akkor tuti nincs baj veled :)

Az oltogatással csak haverkodásig lehet eljutni szerintem, többhöz több kell, vagyis inkább más. :)

szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod keress meg

22F

2009. okt. 4. 00:50
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi :)

írjatok még! :)

2009. okt. 4. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
figyel neked még jó de én tőlem félnek mert apum egy bizonyos személy szemezünk beszélünk ennyi többet nem mernek szóval nem sok barátom volt veled még randiznak de hát hogy velem mi a baj én sem vagyok csúny:D meg csinosottam is de ez van
2010. szept. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!