Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akart két gumit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart két gumit húzni? Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Pasimmal szexeltünk volna, kértem, húzzon fel két gumit, mert volt már balesetem régen, és nem akarok még egy szakadást, mint előtte lévő barátomnál, mikor gyógyszerért kellett rohangálnunk, és felborította a hormonháztartásom, stb... Nem akart két gumit húzni, mondtam, hogy ha kiszakad, nem akarok, még egyszer olyanon átmenni. Bambult rám idiótán, nem értette. És elég kínos szituációban felállt, felöltözött én meg kiviharzottam, és csak ennyit mondtam: Erre már nem tudok mit mondani. Ő meg dühösen haza ment.
2013. máj. 21. 22:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben meg értem a barátodat, de téged is kedves kérdező.Nálunk is volt már hogy kiszakadt a gumi.Mi is kipróbáltuk már kettővel.Mondjuk nálam a barátom mondta hogy húzzunk fel kettőt.Biztos ami biztos.

Szóval teljes mértékben megértelek téged.De a barátodat is.Tényleg nagyon szar gumit húzni, hát még kettőt.

Viszont ez nagy bunkóság volt hogy elhúzott...

2013. máj. 21. 23:08
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"Két óvszer használata egy időben nem ajánlott, hiszen nem nyújt nagyobb védelmet, mint egy, ráadásul ha kettőt húzol fel egyszerre, akkor az óvszerek anyagai kidörzsölhetik egymást, ezáltal könnyebben megsérülnek, és el is szakadhatnak. " kamaszpanasz.hu

Az hogy nálad akkor nem szakadt ki, az nem jelenti, azt hogy máskor sem fog.

2013. máj. 21. 23:10
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kettőt? Maaargit nóóórmális?

[link]

A helyében én is otthagytalak volna, miután abbahagytam a röhögést! :) Szegény srác

2013. máj. 21. 23:10
 24/36 anonim ***** válasza:

némelyik válaszon jót röhögtem

nem tudom, azért csak megoldottam volna, hogy legyen valami, így még soha nem voltam

hát szegényt megértem, a gumi nem is olyan jó, sőt kettő? hát még jó, ha az élettől nem ment el a kedve N

2013. máj. 21. 23:12
 25/36 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg úgy volt vele, hogy így biztos nem leszel terhes, hülye pitsa.

Én nem értelek meg, megmondom őszintén. Nekem is volt már, hogy kiszakadt a gumi, nálunk is esemény utáni, kínlódás, vagy fél év volt, mire visszaálltam a normális működésre, de ettől még nem kezdtem el betegesen parázni. Azért ezeket nem úgy gyártják, hogy háromból kettő kiszakadjon. Kivéve, ha kettőt húzol fel. Akkor elég valószínű, hogy ki fog.

2013. máj. 21. 23:18
 26/36 anonim ***** válasza:
szia írj privit tudok segíteni neked, én is voltam ilyen hlyzetben
2013. máj. 21. 23:40
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozol hogy elrohant? Használati utasításba hol látsz olyat, hogy kettőt húznak fel? Szokásos magyar hozzáállás, minek betartani az utasítást, az a hülyéknek van nem nekem. Aztán utána jön a tákolás...

Gondold már magad a barátod helyébe: felszenvedi magára az óvszert, ami eleve elég lehangoló, és akkor benyögöd neki az évtized hülyeségét, hogy húzzon fel még egyet. Szerintem nincs az a férfi a világon, aki nem nézne idiótán erre.

Arról nem beszélve, hogy egy gumival se lehet érezni szinte semmit, nemhogy még kettővel. Aztán utána gondolom ő lett volna a béna, ha nem állt volna neki/nem élvezett volna el a világtól elszigetelve.

Megértem a te álláspontodat is, de ez se megoldás, amit akartál. Eléggé túllőttél a célon. Most már hogy tabit szedsz, legalább ilyen gondotok nem lesz. Beszéljétek meg a mait, aztán hajrá gumi nélkül. Teljesen más dimenzió.

2013. máj. 21. 23:44
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
"Két óvszer használata egy időben nem ajánlott, hiszen nem nyújt nagyobb védelmet, mint egy, ráadásul ha kettőt húzol fel egyszerre, akkor az óvszerek anyagai kidörzsölhetik egymást, ezáltal könnyebben megsérülnek, és el is szakadhatnak. "
2013. máj. 21. 23:49
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszer felülete síkos. Szóval nem elég, hogy kidörzsölhetik egymást, de az egyik le is csúszhat a másikról, úgy, hogy csak a nőgyógyász szedi ki belőled.

Képzeld el, amint autókáztok a kórházba, mert a hüvelyed mélyén ottmaradt az óvszer.

Azért mert egyszer kiszakadt, nem vonja maga után azt, hogy többször is kifog.

Ez olyan mint a villám. Sosem csap két helyre, de ha mégis, az nagyon-nagyon ritka.

A srácnak pedig igaza van. Két gumival lehet egyáltalán érezni valamit?!

Mindenki otthagyott volna. Egy darabig nem lesz kivel szexelned, úgy érzem.ű

Feleslegesen túlparázod. AZért mert egyszer kiszakadt, most egy életen át tartó sokként fog téged irányítani?

2013. máj. 22. 00:01
 30/36 A kérdező kommentje:
csináltam már kettővel többször is a szakadás után régen, és soha nem csúszott le! látom elég érdekes emberek vannak itt!
2013. máj. 22. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!