Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart két gumit húzni? Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Pasimmal szexeltünk volna, kértem, húzzon fel két gumit, mert volt már balesetem régen, és nem akarok még egy szakadást, mint előtte lévő barátomnál, mikor gyógyszerért kellett rohangálnunk, és felborította a hormonháztartásom, stb... Nem akart két gumit húzni, mondtam, hogy ha kiszakad, nem akarok, még egyszer olyanon átmenni. Bambult rám idiótán, nem értette. És elég kínos szituációban felállt, felöltözött én meg kiviharzottam, és csak ennyit mondtam: Erre már nem tudok mit mondani. Ő meg dühösen haza ment.2013. máj. 21. 22:53
1/36 anonim válasza:
Akkor nagyobb az esély, hogy kiszakad.
2/36 anonim válasza:
Mert több esze van, mint neked!
3/36 anonim válasza:
A két gumi közti súrlódás sem segít.
4/36 anonim válasza:
Talán mert nagyobb az esélye, hogy kiszakad a két gumi a súrlódás miatt, ráadásul egyáltalán nem nyújt nagyobb védelmet.
6/36 anonim válasza:
Eszednél vagy? Ha két gumit húz egyszerre(wtf?) akkor nagyobb eséllyel következik be baleset...
7/36 anonim válasza:
Egy gumi is jócskán rontja az élményt, hát még kettő!
Igaza volt a pasidnak. 1% esély van rá, túl ritka ahhoz hogy egy egyszeri eset miatt egész életedben ezen parázz.
8/36 anonim válasza:
9/36 anonim válasza:
hmmm ... mondta anyám is mindig, hogy ha süt is a nap azért csak vegyek fel esőkabátot, meg esernyőt is vigyek ha sétálni megyek, mert biztos, ami biztos ... hát sétált a f.szom
10/36 anonim válasza:
mert neki nem szakadt még ki
de azért ,ha normálisan rakod fel és használod,meg nem 1 fo.s minőség akkor nem szakad ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!