Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő ismerkedés, járás után gondolnátok házasságra?
most 2 év után belemennék :)
de persze ez életkor függő :)
lehet együtt élni, de azt hogy meddig élnek együtt ennek semmiköze hozzá
egyet mindenkinek meg kell érteni, hogy változik mindenki folyamatosan, sőt a körülmények is, hiába mondja valaki nem akar válni,( persze senki nem akar, aztán még is milyen sok van ) az évek telvével sok dolog van ami már nem olyan lesz,
a kapcsolatért folyamatosan kell tenni N
24 voltam, a férjem 21 mikor összejöttünk. 1 hónap múlva már megkérte a kezem. 1 év után költöztünk össze, és fél év együtt élés után volt az esküvőnk. 2 hét múlva ünnepeljük a 3. évfordulónkat, illetve az évfordulónk után 5 nappal leszünk 1,5 éves házasok:)
nagyon boldogok vagyunk együtt az első randi óta. Sosem volt veszekedés, inkább normálisan megbeszélünk mindent.
Jól kell választani. Mindketten azt érezzük, hogy az igazi lelki társat találtuk meg egymásban. Tudom nyálasan hangzik, de így van.
27/N
ez nem időtől függ. voltam barátnőm8 évig,a házasságunk 1évig sem tartott.
szoval az idő nem számít,valami más kell hozzá...de nem tudom,hogy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!