Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi tesz valakit férfivá? Mire mondjátok azt hogy igen, ő aztán férfias?
Szia!
Ez egy nagyon jó kérdés, mostanában sokat gondolkozok ezen. Én úgy gondolom, hogy egy férfit a viselkedése és a külseje egyaránt tesz igazán férfiassá. Nálam ez ezt jelenti: udvarias, határozott, intelligens (azaz fel tudok rá nézni). Természetesen vannak még fontos tuajdonságok, mint például a humor, de ez már szerintem nem ide tartozik. Külsőt nézve fontos megemlíteni az arcszőrzetet, nekem ez például nagyon tetszik: [link] Öltözködjön férfiasan (ez tehát kizárja a rózsaszínű pólót és az alsónadrág-kilógatós nadrágokat). Az öltöny nagyon szexi, de természetesen nem kell mindenkinek abban lennie... :) Lazább öltözetben is lehet valaki nagyon vonzó. A mély hang nekem is nagyon sokat számít, de ez adottság kérdése.
Mindenesetre számomra - úgy, mint a nőknél- a kisugárzás a legfontosabb. A képen szereplő úriember szerintem például kifejezetten férfias. Van valami a tekintetében... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!