Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barát/barátnő exe miért tabu?
voltam úgy, hogy a barátnőm összejött az exemmel. elég hamar (2-3 nap múlva) megláttam őket, de vártam, mikor mondja el. Egy hónapig sunnyogott, mire kibökte, mi a helyzet, habogott ott hogy ez nekem biztos rosszul esik.
Aztán meg nézett nagyot, mikor közöltem vele, hogy egyáltalán nem érdekel.
Akkor számít, ha olyan baromi fontos az az ex a másiknak, hogy még 3 hónap múltán is üvöltve bőg, ha szóbakerül.
Meg ha őt dobták. Ezen van a hangsúly.
Ha te dobsz ki valakit és úgy játszod el a sértődöttet, az csak hiszti. Neked nem kellett, szabad préda, akkor miért ne...
ezt felejtik kihangsúlyozni... hogy az számít, ki dobott kit, mennyi érzelem volt és miért.
Én konkrétan 2 hét után menesztettem a tagot mert untam és rájöttem, képtelen lennék vonzódni hozzá. Ilyen esetben pl. tök lényegtelen.
De azért barát a barát, hogy őszinte legyen.
Úgy tiszta, ha meginterjúvolod, ha azt mondja, nem szerette az exet, nem érdekli már, akkor hajrá.
Ha ezek után hisztizik, akkor lehet érvelni, hogy minek hazudott mást és nem is barát/barátnő.
Ha pedig bevallja már előtte, hogy szereti az exet, akkor vagy imádod a barátot és inkább lemondasz a kiszemeltről, vagy összejössz vele és megmondod neki nyíltan, hogy tudod ez van, de én annyira imádom őt hogy nagyonnagyon, s ha így is lógsz velem, hát lógsz, ha nem, nem.
Néha fontossági sorrendet kell állítanunk az emberek között és nem mindig olyan nagyon mély a barátság, hogy azt lenne érdemes megmenteni a sírig tartó szerelem helyett. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!