Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen nem volt még párkapcsolatom. Lányok ti ismerkednétek ilyen férfival vagy "ez nem normális" alapon inkább nem?
Annak ellenére hogy nem értek veled egyet azt mondom hogy ne foglalkozz ezekkel a gyökerekkel akik csak lepontozni tudnak de érvelni nem.Én is leszarom ha lepontoznak,ha csak ennyire képesek az csak őket minősíti
A kommentedről meg annyit hogy ez nem egészen helyes felfogás.Pont az ilyen nők miatt vannak önértékelési problémáik a srácoknak mint amilyen te vagy (már bocs)
Attól hogy ők önbizalomhiányosak még kilehetne alakítani velük normális kapcsolatot.A szeretethiány meg nem tudom mióta hátrány
Azt megértem ha nem akarsz sírós gyerekekkel összejönni mert bevallom amit ezek csinálnak az tényleg szánalmas,de csak azért mert valaki sikertelen a csajozásban nem jelenti azt hogy egy tutyimutyi alak
Azok a nők akik azt mondják hogy nekik "Férfi" kell általában olyan férfiak mellett kötnek ki akik jól megszívatják őket
Tehát összefoglalva megértem ha nem akarsz összejönni egy csecsemővel aki egész nap sír emiatt,de nem értem miért baj az ha valaki önbizalomhiányos.Szerinted miért?Azért mert az olyan nők előítéletesek velük szemben mint amilyen te vagy és nem adnak nekik esélyt.Így hogy szerezzenek önbizalmat?
Szerintem meg kiforgattad a szavaimat. Milyen énféle nőktől van önértékelési problémájuk? Soha egy rossz szót nem szóltam senkiről e téren, most is a tényeket írom le szemszögömből, nem szidom, vagy nézem le őket. Nekem másmilyen pasi kell, kész. Nekik se én kellek, ha nem értem meg őket :) Ettől még ezer másik nő van, akik szívesen összejönnek velük!
Egyébként bármikor összejönnék egy 25 évessel, ha rendben lenne a lelke, nem okozna neki törést hogy 25 évesen szűz esetleg...csak ilyen nincs, mert ők érzik gáznak! És valami furcsaság van ott ha 25 évig nem jött össze...
"Milyen énféle nőktől van önértékelési problémájuk?"
Akik előítéletesek az ilyen srácokkal szemben és elkönyvelik őket genetikai hulladéknak csak azért mert önértékelési problémájuk van,de azon nem gondolkoztok el hogy vajon miért?Mert visszautasítást kapnak tőletek ami még oké is lenne de akkor ne csodálkozzatok azon hogyha nincsen önbizalmuk
"nem szidom, vagy nézem le őket"
Á kicsit sem,ezért tartod teljesen kizártnak hogy ilyen pasival összejöjjél :)
"Nekem másmilyen pasi kell"
Ja eltudom képzelni mennyire "normális" pasi kell neked :)
"Egyébként bármikor összejönnék egy 25 évessel, ha rendben lenne a lelke"
Akkor akinek nincs rendben a lelke az dögöljön meg?Véletlenül se gyógyulna meg a lelke ha egy lány elfogadná őt?
"mert ők érzik gáznak"
Meg minden második csaj :D
"És valami furcsaság van ott ha 25 évig nem jött össze..."
Ez a "furcsaság" = a rossz külső és/vagy magas igények
Sok huszonéves pasi k*rogat tizenéves csajokat tehát nem értem miről beszélsz.Vannak akik 30 évesen pótolják be a gyerekkorukat
Te jó ég, nem állok le veled. Mindenhez hozzáköltesz valamit, amit én egy szóval nem mondtam! Semmit sem úgy értek, ahogy te kombinálsz.... Ezek után felesleges.
Ez meg a másik baja néha az ilyen, vagy akár nem ilyen pasiknak. Mondunk valamit, és kiforgatják úgy, ahogy érteni akarják....
Gondoltam hogy nem fogod sokáig bírni a dolgot :D
Nem forgattam én ki semmit,csak azt írtam le amit valójában gondolsz az ilyen srácokról,kár is tagadni ezt
22:40: nem lrten a logikát, én sajnos kiahgytam a teemtés könyvéből ezt a részt, én 24 évesen kezdtem (addig minimális kapcsolat a nökkel), most 27 vagyok és még mindig minden második nap mást csaj tömök meg (a kor az mindegy csak 14 felett legyen), és eszem ágában sincs leállni.
A mit ebből le kell szűrni a kérdezőnek: Nem számít a kor, csak akkor késtél le a dolgokról ha el is hiszed magad. Nincs az sehol megírva, hogy 25 évesen kötelező komoly kapcsolat, akkor kezded a portyázást és akkor hagyod abba amikor akarod. GOndolj bele, 25 vagy 1 év alatt megtanulsz csajozni következő egy évbe csajozol, egy év 365 nap ha minden hétvégén megtömsz valahol valakit, akkor egy év alatt 52, voálás semmi bonyolultság 27 évesen 52 csaj ami azért átlag feletti. Ennyi. Ne hidj az ilyen 9es válaszoló féle embereknek hogy jajjlekéstélazéletrőlpárévésmeghalszvégelgyengülésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!