Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudta h szűz vagyok, fucsán nézett! Mért?

Figyelt kérdés

Sziasztok,16 éves lány vagyok és 4 hónapja vagyok együtt a barátommal/26.

Le akarunk feküdni,és megmondm neki h szűz vagyok..és nagyon furcsán meglepődve nézett..ezmég nemis akkora baj..de félek az elsőtől,mivel pettingeltünk,tudom a méretét..és nagyon nagy neki..félek hogynem fog beférni..:S és hogy nagyon fog fájni..

szerintetek?milesz?mért nézett furcsán?

komoly válaszokat!köszi!

2009. okt. 3. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

26 éves pasi?nemsok az egy kicsit?

azért nézett furcsán,mert ma már "divat" 12-13 évesen nemszüznek lenni...

26 évesen remélhetőleg lesz annyi esze,hogy ugy csinálja hogy ne fájjon...

beléd fog férni,elég tágulékony...

de azért azt meggondolnám,h 10évvel idősebb pasi kell-e,de te dolgod

22/L

2009. okt. 3. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Bocs az offért, de ő 10 évvel idősebb és te még fiatalkorú vagy. Egy ilyen kezdetű mese sosem végződik happy enddel.

Hát az első mindenkinek fáj egy kicsit, de neked jobban fog. Azért nézett olyan furán, mert miért is gondolta volna, hogy nem vagy szűz 16 évesen.

2009. okt. 3. 14:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Szeret,tudom,és énis szeretem.Ebbe beleszólást nem kérek,csak a kérdésre választ!
2009. okt. 3. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát gondolom azért nézett furcsán, mert hogy 26 éves pasik ritkán akadnak össze szűz lányokkal. Ennyi. Meg nem tudom, mióta vagytok együtt, de lehet arra is gondolt, hogy ha szűz lennél, azt már mondtad volna neki korábban.

Amúgy meg nem biztos, hogy fájni fog, nekem sem fájt az első. De lehet, hogy kicsit kellemetlen lesz, ez is előfordulhat. Csodát ne várj az elsőtől, de azért ne is úgy készülj rá, mintha kivégző osztag elé mennél :)

2009. okt. 3. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
bocs de: Lófaszt szeret... csak azért ismerkedik ennyi idős létére fiatalkoruakkal mert nem tud elérni semmit a vele egyidős nőknél.. Ált. ez valamiylen pedofíliára utal. Gondolj bele ennyi idősen egy ffi.-nak gyereke van vagy legalább is tervezgeti a családalapítást. Szerintem hagyjad.. sokkal jobb lenne veled egykoruval elvesztened.
2009. okt. 3. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Mennyi szűklátókörű ember van itt pff. Mért ne szerethetné? Én is 16 voltam mikor összejöttem a párommal, ő 26 volt. És képzeljétek el, tényleg szeret, a szexel is várt MÁSFÉL ÉVET!!! 4éve vagyunk együtt, esküvő is tervbe van véve. Azért mert öregebb, mért kéne hogy köcsög is legyen???
2009. okt. 3. 14:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a gond, hogy ennyi van köztük hanem, hogy csajszikám még fiatalkorú és le akar feküdni vele a már réges-rég nagykorú barátja.
2009. okt. 3. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
14 felett nem büntetik :D Amúgy enyém is le akart, de megmondtam hogy én még nem szeretnék. Ezt tiszteletben tartotta. 17 és fél évesen én másztam rá mert már nem bírtam.
2009. okt. 3. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Látom szüleid sem neveltek meg.
2009. okt. 3. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Hát én nem tudhatom hogy mit éreztek egymás iránt, de ha tényleg szeret téged akkor simán tud várni rád még egy jó pár hónapot. Mivel idősebb gondolom több nővel volt már dolga, ezért gondolom tapasztalt is szóval nem hiszem hogy fájna, bár ez változó. De azért tényleg gondold át hogy ő e az akivel elszeretnéd veszíteni. És beszéld meg vele a félelmeid, szóval mond el neki mit érzel.
2009. okt. 3. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!