Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmeket toltsek le?

Figyelt kérdés

A baratom at fog jonni pentek delutan es itt lesz egesz hetvegen mert nem lesznek itthon a szuleim. O az elso baraton es nem igazan tudom hogy mit szoktak a parok csinalni egy egesz hetvegen keresztul (oke, tudom hogy szex meg ilyenek de azt meg en nem szeretnem) ezert is gondoltam hogy toltok le filmeket.... fiuk, ti miket szerettek nezni?

19f es 17l

Bocsi az ekezetek miatt de telorol vagyok

2013. máj. 20. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. De a sexnek jobbanörülne.
2013. máj. 20. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Vasember 3,project x,transformers trilogia ;) ezek csak példák,sztem ink akcio v vigjáték legyen,vagy esetleg hortor,aminél össze lehet bujni
2013. máj. 20. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Vissza a jövőbe 1-3.

Adam Sandler-től a Jack és Jill-t,meg a Kótyagos szerelmet leszámítva szinte minden.

Halálsoron,A remény rabjai,Bakancslista.

Kalandférgek 1-3.

2013. máj. 20. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne tölts le filmet. Majd csak akkor amikor átmegy hozzád és épp lesz kedvetek filmet nézni. Hamar letudsz tölteni egy filmet, ha nagyon kell.

De én azt mondom western filmek :D Erre se lehet válaszolni mert mindenki más szeret. Én speciel a western filmeket komázom. Vagy, ha azt mondom szedd le a Rambo részeket? :D

Spontán progit csináljatok és ne stresszel rá! Csak nyugi.

25f

2013. máj. 20. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm egy pszichopata gyilkos, A barátnőm gyilkos kése, A gyilkos szűz, 17 éves terhes szajha ebből 1-5 része ami nagyon tetszik. 6 résztől már átment ördögűzésbe. Ezek a kedvenc filmjeim.
2013. máj. 20. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátnőm egy pszichopata gyilkos?

Könyörgöm legyen létező film,mert látnom kell!!

2013. máj. 20. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik létező film. Amit te mondasz az egy koreai film , ami arról szól, hogy van egy lány , aki halálosan beleszeret egy fiúba, össze is jönnék, csak utána fiú megcsalja, meg a lánynak is vannak beteges tevékenységei, ami nem tetszett a fiúnak... Nem akarok elmondani az egész filmet miről szól, mindenképpen nézd meg.
2013. máj. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!