Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti meg szoktátok nézni facebookon, hogy a kiszemeltetek milyen zenéket, filmeket "lájkolt"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 22:56
2/12 anonim válasza:
AKármilyen fura is, élőben kérdezek rája! :)
3/12 Mókusgyilkos válasza:
2.: élőben rákérdezni hogy mit lájkolt tényleg fura picit! :D :D bocs bocs értem én.
5/12 anonim válasza:
Igen, aztán miután tanulmányoztam a kesha és társai zenéket, meg a bizsuekszer.hu -ból 28 félét és az összes divatbolt oldalának a lájkját szépen tovább is állok
6/12 anonim válasza:
Mókusgyilkos. téged is régen láttunk
nem szoktam megnézni
8/12 anonim válasza:
b.asszus abból ítélne valaki, az baj lenne,
10/12 Mókusgyilkos válasza:
8.: nem, én élőben is egy szürke négyzetben egy fehér sziluett vagyok! :D vagesz mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!