Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmeritek vállalni azt, hogy szerelmesek vagytok ha olyan ember az illető akit a többség nem tart "szépnek"?
Aki nekem bejön, azt a barátnőim lehurrogják. :D Aki nekik tetszik, az meg nekem nem jön be. Ízlések és pofonok :)
(és persze örülök, hogy nem egyezik az ízlésünk:D)
nem érdekel, hogy mások milyennek tartanák...
mindenki izlése más,
egyszer találkozgattam egy fiúval, akire mindenki azt mondta, csúnya, de nem érdekelt, mert én nem a hibáit láttam meg benne először, hanem a szép szemeit és szerettem benne, hogy kedves volt és megbíztam benne. szóval ha szeretek valakit, nem érdekel, más mit gondol róla.
15l
az első pasimat nagyon szerettem, mindig esténként találkoztunk vagy nálunk. 3hónap után szakított mert a haverjai nem találtak suépnek. a mostani kapcsolatom 1,5 éve tart, minden haverja és munkatársa azt mondja szép vagyok, és nem telt el sok idő a kettő között. a kapcsolatunk eleje óta mondja neki mindenki h "ú de szép/jó csaj", és fél évvel utána jöttem vele össze hogy az első szakított. szerintem ízlések és pofonok... egymást kell szépnek találni nem más véleményét fújni és amiatt eldobni egy kapcsolatot (vagy bele se fogni). a mostani barátomra is mindenki azt mondta h hagyjam ott meg jobbat érdemlek. nekem ő kell ha tetszik ha nem.:) beletörődtek :)
17L
engem minden barátom fel mert vállalni eddig, pedig szép nem vagyok:)
22/L
Igen, én eddig csak ilyen lányba voltam szerelmes.
A baráti körömben ez rendszeres vicc tárgya... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!