Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon vissza jön még hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon vissza jön még hozzám a leendő feleségem?

Figyelt kérdés

Szegénnyel nagyon csúnyán viselkedtem. :( :( :(

De megváltoztam, kívül és belül megváltoztam. Pénteken telik le a két hét, amit állítólag szünetnek szánt/szántak(a családja) Azt hallottam vissza hogy még szerelmes belém és szeret engemet, sajnos nagyon leamortizálodtam amióta nem beszéltem vele, mint egy építkezés, amit elhagynak a munkások hosszú időre és a szél és a különböző természeti erők lepusztítják az építményt. Még mikor együtt voltunk, azt mondta velem akarja leélni az életét és úgy érzi én vagyok neki az Igazi. VAjon felhív/ír nekem hogy szeretne velem újból randizni,megismerni az új embert, akivé lettem? :( Szerelmem nagyon szeretlek, a Csillagszeműd szeret téged és másképp lesz sok minden, ha úgy döntesz szeretnél velem találkozni és randizni.

2013. máj. 20. 16:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Tehát a lazábbat úgy érted, hogy nem diktátorkodsz, erőszakoskodsz fölötte, hanem adsz neki levegőt, szabadságot?

Pl. lehet egyéni és közös hobbija is veled stb.?

Mert ez tényleg azt mutatja, hogy elindultál a helyes úton.

2013. máj. 20. 18:00
 22/31 anonim ***** válasza:
21 Ne dőlj be. Ilyenkor minden pasi igér fűt-fűát-bokrot és 2 hónap után kezdődik a féltékenycirkusz ezerrel ismét.
2013. máj. 20. 18:04
 23/31 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Megértem a viselkedésed, bizonyára sok rossz tapasztalatod van, viszont egy valamit nem értek: az általánosítást, miért sorolsz engem a többi férfi közé? Honnét tudod hogy én milyen vagy? Ahelyett hogy kötekednél velem, ahelyett ösztönöznél még jobban. Nem értem tényleg. VAgy esetleg mi ismerjük egymást? Ez sem kizárt, áruld el priviben a keresztneved én is megmondtam az enyémet, sőt a facebokomat is felajnálottam neked, hogy tudnánk beszélgetni. ÉS mégegyszer hogy világos legyen: én nem vagyok olyan mint a többi "pasi". Aki viszont makacs azzal nem tudok mit kezdeni, állj velem össze és majd megtudod mennyire nem olyan vagyok , pláne

most hogy megváltoztam.

2013. máj. 20. 18:15
 24/31 anonim ***** válasza:

Te aztán nagyon szeretheted a leendő feleségedet...

közben meg itt ajánlkozol fel egy másik csajnak, aki nem ért veled egyet, illetve arra utal, hogy szerinte nem tudnál megváltozni.

Ez az igaz szerelem? :o

2013. máj. 20. 18:22
 25/31 A kérdező kommentje:
Jajj istenem, hogy itt mennyire nem értik meg az embert, huhh borzasztó nehéz felfogásúak vagytok. Ennek a csajnak nem felajánlottam magam, csak tudatni akartam vele, hogy nem az az igaz, amit mondd. Persze hogy nem ajánlottam fel magam. -.- Atyaég, huhh ti aztán jók vagytok :D
2013. máj. 20. 18:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem baj Szerelmem, ha látod ezt az üzenetemet, akkor tudd meg, hogy igyekszem, igyekszem és olvasd el akommentjeimet amiket ehhez a kérdéshez böktem.
2013. máj. 20. 18:28
 27/31 anonim ***** válasza:

21.kérdésemre még nem válaszoltál.

N (ez lemaradt, bocsi)

2013. máj. 20. 18:33
 28/31 A kérdező kommentje:
Nema hobbiról van most itt szó konkrétan, hanem minden olyan dologról , ami probléma forrása volt. Igen ez okvetlenül igaz, hogy szinte biztos hogy hagyni fogok neki teret, hogy érvényesüljön, mert ez kell egy Igazi Nőnek. ÉS igen nem fogok diktátor lenni. Végre valaki hisz nekem, huhh ez már valami -.- Viccet félre téve remélem olvassa ezt a barátnőm és hisz nekem és ad lehetőséget(a szülői tanácsoktól függetlenül), HA meg nem változtam számára meg, akkor megmondja ezt és akkor én ezt tudomásul veszem.
2013. máj. 20. 18:36
 29/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok vaskalapos, de itt hol vicceltél kérdező?
2013. máj. 20. 18:47
 30/31 A kérdező kommentje:
Irónia. MIndent komolyan gondoltam, csak örültem hogy végre valaki ezt mondja: "Elindultál a fejlődés útján" CSak h ezt abarátnőmnek kéne mondania na mindegy.
2013. máj. 20. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!