Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon vissza jön még hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon vissza jön még hozzám a leendő feleségem?

Figyelt kérdés

Szegénnyel nagyon csúnyán viselkedtem. :( :( :(

De megváltoztam, kívül és belül megváltoztam. Pénteken telik le a két hét, amit állítólag szünetnek szánt/szántak(a családja) Azt hallottam vissza hogy még szerelmes belém és szeret engemet, sajnos nagyon leamortizálodtam amióta nem beszéltem vele, mint egy építkezés, amit elhagynak a munkások hosszú időre és a szél és a különböző természeti erők lepusztítják az építményt. Még mikor együtt voltunk, azt mondta velem akarja leélni az életét és úgy érzi én vagyok neki az Igazi. VAjon felhív/ír nekem hogy szeretne velem újból randizni,megismerni az új embert, akivé lettem? :( Szerelmem nagyon szeretlek, a Csillagszeműd szeret téged és másképp lesz sok minden, ha úgy döntesz szeretnél velem találkozni és randizni.

2013. máj. 20. 16:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Elmondom nektek miket csináltam: Korlátoztam nagyon, a lehető legerőteljesebben, nem bíztam meg benne pedig egy rendes lányról van szó, mindennap veszekedtem vele, erőszakos voltam és durva, nem úgy bántam vele mint egy Igazi Nővel kell, akit feleségednek akarsz :((((((( . Diktátor voltam, egy diktatúrában élt. Én intéztem el hogy ez így legyen. PEdig nem akartam :((((( DE a szünet rádöbbentett, hogy fontosabb nekem ez a lány, mint hogy az én kicsinyes és gyerekes érzéseimmel csesztessem őt. Beláttam,, nem tudok ennél többet tenni. Templomról templomra jártam, hogy segítsenek megváltozni, eddig soha nem tettem még ennyi erőfeszítést, és ugy érzem sikerült, csak engedje meg hogy megmutassam , hogy miben és mennyire változtam :(((((((((((. Engedd meg Szerelmem, ne vágd el a köteléket, inkább erősítsük és legyünk boldogok. Ezek a lehető legőszintébb szavaim. Ennél őszintébb beismerő vallomás és szöveg nem létezik egy férfitől.
2013. máj. 20. 16:57
 12/31 ASOT ***** válasza:

Hát te tényleg egy se*gfej vagy!

Amúgy..lósz@rt sem számít a szöveg, ha utána a csoda csak 1 napig tart.

A legtöbben ilyen eset után küzdenek, megtesznek mindent, aztán mikor nyugis lesz a helyzet, akkor eljön azaz idő amikor azt mondja, hogy "huhhh véégre befejezhetem nyugi van" aztán ott motoszkál az agyukban, hogy pedig ők ezt nem bírják így , hogy előtte irányíthattak aztán meg most hirtelen ez ne így legyen.

Háát mindenesetre nem érdemelnéd meg azt az esélyt, de szerencsésnek mondhatod magad ha kapsz egyet. Csak akkor ahhoz is kell tartanod magad.

Ja és ne sírj itt mint egy kisgyerek és az asszony előtt sem mert az szánalmas.

2013. máj. 20. 17:04
 13/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy oltári nagy f@asz voltam bakker nem kell részletezni meg szidni engem. DE ahibák azért vannak hogy kijavítsuk őket, nem? Tudom hogy nem érdemelném meg, de nyúvaggyak már ki ha nem lesznek újabbak a dolgok, a kapcsolatunk. ÉS én nem sírok, csak őszinte voltam! ÉS igen ő az én asszonyom! Én pedig az övé vagyok ha ő is így akarja. Hibás vagyok, beismertem és tettem ez ellen. DE nagyons zeretem ezt a lányt. HA NEM SZERETNÉM, NEM FORMÁLTAM VOLNA MAGAMAT ÁT EZ ALATT A KÉT HÉT ALATT. Nem érdekel ki mit mondd, én minden reggel ugy kelek ki az ágyból, hogy megváltoztam, egyszerűen más az egész nem tudom fura. EZ hogy nem hallottam róla, ez valahogy átkódolt engem. Komolyan mondom. Fura. Szerintem vele is másként lennének sőt biztos hogy másként lennének a dolgok. Ezt kéne már végre megérteni.
2013. máj. 20. 17:14
 14/31 ASOT ***** válasza:

Akkor olvass el újra mindent amit leírtál ide a kérdésedet a kommentjeidet, és azt mond el neki!!

Ha kell neked akkor még ma odamész hozzá.

2013. máj. 20. 17:21
 15/31 A kérdező kommentje:
Hogy menjek???? A szülei elzavarnának, van közöttünk egy állítólagos kéthetes kommunikációs szünet. Nincs pofám eléjük állni, nincs bőr az arcomon felcsengetni hozzájuk hogy aztán el legyek zavarva. AZt meg nem tudom máshol hol tudnám őt elérni. AZt mondta egyik barátomnak hogy majd akar velem találkozni. És pénteken telik le a két hét. Mégis szerinted hogy álljak elé?? TEljesen lehetetlen ez aküldetés.
2013. máj. 20. 17:25
 16/31 A kérdező kommentje:
Szóval elképzelhetetlen hogy előbb álljak oda elé, egyszerűen nem tudom ezt kivitelezni ha ő nem akarja. Ezt mind két félnek akarnia kell. ÉS ő ragaszkodik a két hetes szünethez, csak kicsit tartok attól nehogy valaki elrabolja addig előlem, vagy esetleg szakítson velem végleg .
2013. máj. 20. 17:26
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem leszel olyan vele, mint voltál, és képes vagy ténylegesen megváltozni, nem csak ígéret, akkor nem kell tartanod semmitől. De egy biztos, tartani fog attól nagyon sokáig, hogy ez csak ideig-óráig tart, tartana a megváltozásod.

Ilyenkor a lányok félnek attól, a reménykedés mellett, hogy visszajönnek majd a rossz idők.

N

2013. máj. 20. 17:47
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem hinném, nem valószínű hogy visszajönnének. AMióta nem hallom a hangját valami más lett bennem, és érzem és tudom hogy másképpen viszonyulnék hozzá. Érzem. A Szerelmemhez.
2013. máj. 20. 17:49
 19/31 anonim ***** válasza:

Hogy érted, érzed, mi változott meg benned?

Mert pár dologra rájöttép, azt olvastam.

N

2013. máj. 20. 17:54
 20/31 A kérdező kommentje:
NEm tudom pontosan, talán az hogy szolidabban viszonyulnék hozzá, egy kicsit lazábban. De persze vissza szeretném kapni, csak lazább leszek hozzá. NEm kötöm meg a kezét mert még is csak egy másik , különálló ember. Talán ez. Ebből is látszik mennyire a szívem szövetéhez nőtt,hogy képes volt bennem a "szünet" elindítani folyamatokat, az hogy nem hallhatom a bársonyos és bájos hangját(nekem ilyen ahangja, nagyon bejön)
2013. máj. 20. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!