Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez? Minnél több tanácsot szívesen fogadok!
3 éve ismerek egy fiút, régebben jártunk 3 hónapot.De aztán szakítottunk és én nem tudtam őt elfelejteni.Egy suliba járunk, egy koliba vagyunk.Érzem h én sem vok számára közömbös.Keresi a társaságom mindig néz, fütyöl, és kötekszik.
Esténként mikor neküónk lányoknak be kell menni a koliba, akkor mindig jön az ablak alá...olyan mintha udvarolna.Mostanság újra közelebb kerültünk egymáshoz.Ölelgetés, puszik történnek köztünk.Viszont tudni kell róla, hogy tudja magáról, hogy helyes...és e miatt olyan hatalmas önbizalommal bír...
Szerelmes vagyok belé, csak nem tudom, hogy helyes e ez?!
Bár az érzéseimnek nem tudok parancsolni.
Tudom h ez a mi kapcsolatunk, nem szól örökké.Bár néha úgy érzem h ő az igazi.
Csak félnék vele újra együtt lenni, mert "nőcsábász"...olyan mint egy mézesmadzag...tudja h szeretem, és írtóra tetszik....így úgy gondolja h bármit megtehet, én úgy sem haragszom meg rá.
Csak h néha már túl sok ahogy viselkedik, a jelenlétemben is nézi a lányokat...és kicsit zavar...persze ha beszól 1-2 lánynak utána rögtön néz h hogyan reagálok...de úgy teszek mintha nem is hallottam volna.
Semmi konkrétat nem mond, hogy mi van most közöttünk.Minden nap felhív.Azt mondja, hogy sokat gondol rám.De csak akkor olyan kedves és őszinte, ha nincsenek ott a haverjai.
Kérlek segítestek!
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként a srác 19 éves, én 20.
Várok még válaszokat!
":) (Jótanács: A pasi életkorából mindig vonj ki 4et mert kb. annyi idős agyilag, aztán pedig gondold végig hogy biztos érdemes e egy éretlen hülyegyerekkel foglalkoznod!!? :D ) "
Igen, és minden nő k*rva. Úgy is kell hozzálátni.
Szerintem meg ha együtt vagytok és jön veled szembe egy helyes srác nézd meg, de jól feltünően és ha ő is megnéz kezdj el nevetgélni, majd meglátjuk hogy akkor ő ehhez mit fog szólni. Mert ha szarul esik neki akkor vagy csak az egoja miatt vagy mert valamit jelentesz neki. Ha meg nem esik neki szarul akkor szerintem csak egy lennél a sok közül..
Nekem is volt egy ilyen fiú az életembe, tudod az a bizonyos ideál. Mind belsőleg mind külsőleg az volt aki nekem az ideálom vagyis akkor még azt hittem. Azt hiszem én is tetszettem neki, tudod tett erre megjegyzéseket.. Ha rajtam múlt volna összejöttünk volna, de én valahogy nem tudom megmagyarázni miért inkább halogattam a dolgot. Majd egyszer csak lett barátnője. Ne tudd meg milyen rossz érzés volt.. Együtt voltak 4hónapja amikor mi találkoztunk és azt mondta nekem hogy ő nem szerelmes csak szereti és hogy legszívesebben megcsalná... Na ekkor jöttem én rá, hogy nem veszítettem semmit se vele. Lehet helyes de rájöttem hogy a belső dolgok amik igazán fontosak nincsenek rendjén.. Szóval onnantól inkább nem kerestem, nem akartam én lenni az aki másnak fájdalmat okoz..
Várok még válaszokat!
Köszönöm az eddigieket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!