Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ír arra vissza hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír arra vissza hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel most úgymond szünet van...tegnap msn-eztünk és küldtem neki egy szivet, mire jött a válasz: ............... ennyit irt. Aztán megkérdeztem, hogy ez most mit jelentett? Semmi válasz, majd bő 20 perc után másról ír. Ezt most minek vegyem? Már nem szeret csak nem mondja el? vagy mi? 26/F
2009. okt. 3. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

26 éves vagy és msn-en kell közölnöd vele, hogy szereted?

Ez szerintem is ......

2009. okt. 3. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Majdnem két éve vagyunk együtt, szal nem msn-en közöltem vele először hogy szeretem....
2009. okt. 3. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínű azért van szünet mert nem biztos az érzéseiben, akkor meg mi a fenének írná ő is hogy szeret? szerintem ha még vissza akarod kapni akkor inkább ne mondd neki hogy szereted, ne zsarold semmivel, ne célozgass, viselkedj férfi módjára.
2009. okt. 3. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

26 vagy, 2 eve egyutt vagytok,es meg msn-en csopogsz neki?

lehet ,h egy ferfira van szuksege,nem egy tinifiura.

"cowboy up,don't be a pussy"

2009. okt. 3. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert egy felnőtt férfi nem beszélhet a barátnőjével msn-en, amikor nem tudnak találkozni, és nem küldheti neki egy szívecskét? Nem értem mi ebben olyan szörnyű.

Amúgy lehetséges, hogy túlságosan megfojtod a szereteteddel. Nem tudok többet a kapcsolatotokról, de én a helyedben nem mutatnám neki ennyire, hogy szeretem. Ha azután is látod rajta, hogy furcsa akkor ülj le vele, és egyértelműen kérdezz rá, hogy mi a baja. De ha csak ez volt, hogy ......-ot írt vissza, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem szeret. Lehet csak nem volt kedve érzelegni. Néha előfordul az ilyesmi.

2009. okt. 3. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
talán mert nemszeret?:D
2009. okt. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!