Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el? Mit tegyek, hogy ne szenvedjek ennyire?
Figyelt kérdés
2 hónapja megismertem egy nagyon helyes, jófej srácot, akinek másfél éve barátnője volt. Mivel első látásra megtetszettünk egymásnak, még találkozgattunk, mindeközben azt mondta, hogy nem szereti már a barátnőjét, 1 héten belül szakított is vele, nagyon csúnyán elküldte. De a csaj még szerette. Közben eltöltöttünk 2 csodás hónapot, 1-2 veszekedés volt, az egyik végzetes lett: utána szakított a srác. Pedig minden oké volt apróságokat kivéve. Most azt mondja, hogy nem tudja elfelejteni a csajt, próbálta, engem is megszeretett már, de visszajöttek a régi érzései. Egy kreszre járnak 2 hete, ott kezdtek el beszélgetni, szerintem ehhez lehet köze ennek. A csaj pár hete összejött egy sráccal, de otthagyta, mondván, hogy nem tudja ésnem is akarja elfelejteni a volt barátját. Holott nagyon csúnyán kidobta és mindketten azt mondták, hogy nem kezdenék újra. Most mégis ma este randiznak és mindenki szerint kibékülnek. A srác bunkó velem és kiröhög, hogy még szeretem és futok utána (tegnapig azt hittem, hogy engem szeret), a csaj úgyszintén kiröhög, hogy ő nyerte a játszmát. Valószínűleg később együtt fogom látni őket a buszmegállóban... de én akkor meghalok. Mit tehetnék? Tűrjem szótlanul, könnyes szemmel az egészet? Meghalok szégyenemben és fájdalmamban...2009. okt. 3. 10:30
1/3 anonim válasza:
milyen szegyen???te nem tettel semmi rosszat.emelt fovel veszeld at .a srac meg egy ketszinu kocsog
2/3 anonim válasza:
Ha összejönnek ami ezek szerint megeshet, ne mutasd ki a fájdalmad. Szóval látod őket mosolyogva köszönj nekik és menj tovább. Nem kell megadni nekik az örömöt hogy szenvedni lássanak.. Eleinte fájni fog az biztos, de egy ilyen srác meg se érdemel szerintem! Én tuti ezt tenném:) És az is lehet hogy pont ilyenkor toppanna valaki az életembe:)
3/3 anonim válasza:
Tokeletesen egyet ertek az elottem iroval!A masik dolog meg hogy 2 napon belul 1-2 veszekedes? Felejtsd el te sokkal jobbat erdemelsz!!!Ne igyekezz egy masik kapcsolatba,inkabb vard ki a jot es az jonni fog elobb vagy utobb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!