Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen vagy középiskolában lehet könnyebben pasizni/csajozni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 12:43
11/16 anonim válasza:
A kérdés eleve egy általánosítás volt, szóval ne panaszkodj :D
12/16 A kérdező kommentje:
láttalak már máshol is, felesleges lenne veled vitatkozni :D
2013. máj. 20. 12:55
13/16 A kérdező kommentje:
de az egy kérdés volt, nem állítás :D
meg habár nem tettem bele, de nyilván beleértettem, hogy általában :D
2013. máj. 20. 12:56
14/16 anonim válasza:
Szerintem egyetemen könnyebben rácuppannak az emberre, mert akkor a pasik már nagyon be vannak zsongva :D A középsuli kötöttebb is, meg még a srácok többsége éretlen.
20N
15/16 anonim válasza:
sokaknak sehol sem :D
én bár már tapasztaltabb vagyok Egyetemen én a legfiatalabbak közé tartozom szal felejtős, gimiben meg nem voltam tapasztalt a csajozásba egyáltalán hiába voltak ott 9.es körüliek
F/19
16/16 anonim válasza:
Középiskolában a fiúk is csak annyira éretlenek, mint a lányok, szóval legalább magukhoz valót találnak.
utolsó: akkor kezdj idősebbel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!