Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?
Figyelt kérdés
már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként
értelmes véleményeket kérek, ha lehet
2013. máj. 19. 17:00
21/21 anonim válasza:
Több dolog lehet. Sztem hazudik. Vagy akkor amikor azt mondja, hogy kíván, vagy akkor amikor azt mondja, hogy nem szokott a szexre gondolni. Amúgy egy egészséges 17 éves fiú általában szinte mindig a szexre gondol, tehát valszeg hazudik.
De az is lehet, hogy csak azt akarja hogy leszpd. Monica óta tudjuk, hogy az nem szex...
Vagy ha mégsem, akkor már evett emberhúst, és ki akar vágni egy darabot a seggedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!