Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy 17 éves fiú azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?

Figyelt kérdés

már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként

értelmes véleményeket kérek, ha lehet

2013. máj. 19. 17:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
mit tegyek most? segítsetek
2013. máj. 19. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Semmit. Ha van eszed, akkor nem jössz össze vele, nem fekszel le vele, és így egy csomó rossz dologtól megkíméled magad. De azt neked kell tudnod, hogy mit akarsz.
2013. máj. 19. 17:35
 13/21 A kérdező kommentje:
3 hónapja járunk és elég szoros a kapcsolatunk sokat szoktunk beszélgetni és nem olyan témákról mint a szex
2013. máj. 19. 17:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha így célozgat rá, akkor lehet, hogy hamarosan erre is sor kerül. Mielőtt megtörténne a dolog, mindenképpen beszéljetek róla, és ne csak két mondatot. :)
2013. máj. 19. 17:44
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Melyik az a 17 éves fiú, aki nem gondol a szexre? Csak 1 mutassál kérlek és akkor meghajolok előtted. Amikor már 13 éves lányok is csak a szexre gondolnak. Csak gyámoltalan kakas a fiúd.
2013. máj. 19. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan nagy az ellentmondás a kérdésben, hogy nem is lehet normális válaszokat adni, bármennyien is próbálják.
2013. máj. 19. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
95%

17 évesen nem gondol a szexre?

Olyan kamu ez az állítás, mint a huzat.

2013. máj. 19. 18:45
 18/21 A kérdező kommentje:
ez nem kamu!
2013. máj. 19. 19:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát mivel nagyon vallásos, ezért a "kívánlak de nagyon" kijelentés eléggé visszahúzódó volt és szerintem biztos elszégyelte magát, de lehetséges hogy valóban gondolt a szexre, mert szeret és hát egy párkapcsolatban előbb-utóbb lesz testiség, lehet akármilyen vallásos valaki.
2013. máj. 22. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem tudat alatti elszólás lehetett. Kívánja persze nyilván szexuálisan is mint ahogy minden egészséges (=nem teljesen impotens) férfiember tenné, de ebben a mondatában jelezhette a csókra vágyakozást, a közelben tartózkodást, a másik illatát, testének melegét érezni, hangját hallani.

Létezik effajta plátói vonzalom is, nem minden a szex. Sőt, a szex nekem pl. túl kevés - már ha a mai világban ezt valaki megérti egyáltalán...

Egyszerűen szereti, vágyakozik egész lényére és kész. Ebben a teljességben a szex is benne van remélhetőleg. A vallás vagy erkölcsi értékrendek miatt gondolom, próbál ellenállni a testiségnek, ami vagy sikerül neki, vagy nem. A helyedben én megtartóztatnám magam, miközben tudomásul venném, hogy egy lőporos hordón ülök, ahol az égő fáklya az én kezemben van. Később sok hasonló élményed lesz, csak kicsit tapasztaltabban, játékosabban állsz majd hozzá. Viszont most egy rossz mozdulat és BUMM: lukas leszel, mese nincs. A tűzzel játszók gyakran megégetik magukat... :O

2014. ápr. 19. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!