Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?
már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként
értelmes véleményeket kérek, ha lehet
17 évesen nem gondol a szexre?
Olyan kamu ez az állítás, mint a huzat.
Szerintem tudat alatti elszólás lehetett. Kívánja persze nyilván szexuálisan is mint ahogy minden egészséges (=nem teljesen impotens) férfiember tenné, de ebben a mondatában jelezhette a csókra vágyakozást, a közelben tartózkodást, a másik illatát, testének melegét érezni, hangját hallani.
Létezik effajta plátói vonzalom is, nem minden a szex. Sőt, a szex nekem pl. túl kevés - már ha a mai világban ezt valaki megérti egyáltalán...
Egyszerűen szereti, vágyakozik egész lényére és kész. Ebben a teljességben a szex is benne van remélhetőleg. A vallás vagy erkölcsi értékrendek miatt gondolom, próbál ellenállni a testiségnek, ami vagy sikerül neki, vagy nem. A helyedben én megtartóztatnám magam, miközben tudomásul venném, hogy egy lőporos hordón ülök, ahol az égő fáklya az én kezemben van. Később sok hasonló élményed lesz, csak kicsit tapasztaltabban, játékosabban állsz majd hozzá. Viszont most egy rossz mozdulat és BUMM: lukas leszel, mese nincs. A tűzzel játszók gyakran megégetik magukat... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!