Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálnak a haverjai?
Kb.egy hete ,hogy két éve ünnepeltük a barátommal az évfordulónkat,és az én barátaim mind gratuláltak és örültek velem együtt,míg az övéi húzták a szájukat,megjegyzéseket tettek a hátam mögött,szerintem ez olyan szánalmas,mióta együtt vagyunk a párommal sem foglalkoznak a nagy "haverok" mert nem megy velük discoba,meg kocsmázni..szerintem szánalmas dolog..de engem miért utálnak??:S
19/L
Jó,de nem miattam nem megy,hanem velem akar lenni..én nem mondom,hogy ne menjen..ezért nem értem miért engem utálnak..:SS
Nem adtam rá okot,bár nem is találkoztam velük csak egyszer..
nálam is érdekes helyzet van ilyen téren. amióta férjhez mentem, az állítólagos barátnőim kirekesztettek a barátnői bandából. beszerveztek egy másik csajt a találkákra, akinek vőlegénye van, engem meg csak úgy lepattintottak.
én meg nem fogok kuncsorogni, akkor ezek szerint marha nagy barátok voltak több mint 10 évig.
a férjem haverjai meg alapból olyanok, hogy mindenkinek van párja, és viszik is ha van közös program. velük járunk el:) ők jobb fejek, pedig 3 éve ismernek, amióta együtt vagyunk.
szerintem a párod haverjai azt hiszik te nem engeded el velük a barátodat. próbálj beszélni velük.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!