Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor féltékeny voltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor féltékeny voltam? Vagy mi ez a reakció?

Figyelt kérdés
egy ideig nagyon szerettem egy srácot.. 2,5 hónap után el is mondtam neki, igaz akkor már éreztem, hogy ez nem igazán fog összejönni.. de mindent vagy semmit alapon elmondtam neki meg azt is hogy én úgy érzem nem lesz semmi. és mondta h tényleg nem. oké eltelt egy nyár azóta, azt hiszem sikerült is elfelejtenem ám ma egyik szünetbe odament hozzá egy -általam- ismeretlen csaj és ránevetett meg ott tette - vette magát a srácnak és abban a pillanatban mikor megláttam olyan eszméletlen dühös lettem, hogy arrébb kellett mennem nehogy felpofozzam a csajt.. pedig nem is ártott nekem.. vagy lehet h még mélyen szeretem még és azért volt ez a reakcióm? :S :(
2009. okt. 2. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
háát!!sztem ez féltékenység!lehet h már úgy érzed h nem szereted,lehet h tényleg nem szereted,de nem készültél fel rá h mással lásd,és azért volt ez az egész!!
2009. okt. 2. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

ne keverjük össze a szeretetet a féltékenységgel és az önzőséggel. ezek is érzések.

ha igazán szereted akkor akkor is szeretni fogod ha mással boldog.

te nem szereted csak egyszerűen uralkodó típus vagy. Féltékeny vagy hogy 1 rajongódat elveszítetted és ezt nem tudod elviselni.

Önző is vagy már ilyenkor, mert neked az kéne hogy csak téged szeressen. Dehogyisnem, szeretheti más is nemcsak te.

szóval válaszolok a kérdésedre.

Ne haragudj meg. Csak egy névtelen srác vagyok aki lehet nem mond hülyeséget.

Csak féltékeny, és önző vagy. EZ NEM SZERETET.

19/F

2009. okt. 3. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
"te nem szereted csak egyszerűen uralkodó típus vagy. Féltékeny vagy hogy 1 rajongódat elveszítetted és ezt nem tudod elviselni" cöhh.. ha elolvastad volna amit írtam akkor észrevennéd a dolgok lényegét is és nem neveznél önzőnek!! :S amit te írtál az akkor lenne helyénvaló HA együtt lettünk volna, de NEM voltunk együtt így nem is félhetek attól, hogy egy rajongómat elvesztem!! olvass mielőtt olyat írsz amivel esetleg mást megbántanál!
2009. okt. 3. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:

figy én nem kötekedni jöttem ide és mondtam is h nem kell megharagudni!!! de ahogy érzed haragudj meg én csak a véleményemet mondom. Ne fájjon az igazság és ne csak az a válasz legyen számodra jó ami "illik" neked.

Jó oké nem jártatok aláírom, de attól még lehetsz féltékeny nem?

és a kérdésed: féltékeny voltál? igen az voltál nem szereted. ennyi.

szeretet: boldogság érzés benned. (pozitiv érzés)

féltékenység: harag, düh, zsákmányszerzési ösztön :)))

::DDD:D

ez nem jó érzés:$ :S:((

szija^^

2009. okt. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!