Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de nem h nem merek kezdeményezni, ránézni se "merek". Egy suliba járunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mármint szertnék ránézni,de ah meglátom a suliba a barátait,vagy távolról őt a szememet hirtelen vonzani kezdi a föld..

érzem h néz,és a barátai is állandóan néznek,de nem tom h csak beleképzelem-e h csak azért gondolom h tetszk neki,mert ezt szeretném érezni..

de teljesen belezúgtam már!!

2009. okt. 2. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
nézz csak rá nyugodtan és menny oda , melyik városban laksz amúgy?
2009. okt. 2. 20:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Eger..de mért??:D
2009. okt. 2. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:

pont ezaz..ez a baj..h nem merek odamenni hozzáá..mégsose volt barátom..

és nagyon gátlásos vagyok..

de amióta "ismerem",már más is mondta h járjuk,de nemet mondtam,mert..mert tényleg belezúgtam..:$:)

2009. okt. 2. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Szedd össze minden bátorságod!!!

Tudom, hogy ez nem lesz elég arra, hogy odamenj hozzá, de már az is valami, ha sikerül a szemébe nézned. Aztán egyre több bátorságod lesz és szépen lassan már nem fogja vonzani a szemedet a föld.

Csak egyet soha ne csinálj: ne meséld be magadnak, hogy rajtad nevetnek vagy vmi ciki dolog miatt bámulnak. biztos csak azért néznek téged mindig, mert jól nézel ki.

16/L

2009. okt. 2. 20:58
 5/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!:D
2009. okt. 2. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:

ohh nálunk az a szokás h kb 5-6 an kint vagyunk az udvaron és ha akar vmit egy csaj akk a b.nőjével jön oda. de általába mindenki kiröhögi szal :/

keresd meg amikor egyedül van

2009. okt. 2. 21:03
 7/10 A kérdező kommentje:

kössz!!

asszem ez hasznos lehet!!:D

2009. okt. 2. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:

helőző vok.

hát igen:D

aki nemleges választ kapott az eddig mindig sírva ment el, nemtom mért. de voltmár h odajött egy lány aki helyes volt annak meg is adtam az msn címem:D

szal kétesélyes

vagy bejössz vagy nem

de ha néznek akkor biztos:D

2009. okt. 3. 16:01
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi!:D
2009. okt. 3. 17:39
 10/10 anonim válasza:

én is Egerbe járok suliba :DD melyikbe jársz? :D

nekem is most ez a problémám van ..

2010. jún. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!