Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de nem h nem merek kezdeményezni, ránézni se "merek". Egy suliba járunk. Mit tegyek?
Mármint szertnék ránézni,de ah meglátom a suliba a barátait,vagy távolról őt a szememet hirtelen vonzani kezdi a föld..
érzem h néz,és a barátai is állandóan néznek,de nem tom h csak beleképzelem-e h csak azért gondolom h tetszk neki,mert ezt szeretném érezni..
de teljesen belezúgtam már!!

pont ezaz..ez a baj..h nem merek odamenni hozzáá..mégsose volt barátom..
és nagyon gátlásos vagyok..
de amióta "ismerem",már más is mondta h járjuk,de nemet mondtam,mert..mert tényleg belezúgtam..:$:)

Szedd össze minden bátorságod!!!
Tudom, hogy ez nem lesz elég arra, hogy odamenj hozzá, de már az is valami, ha sikerül a szemébe nézned. Aztán egyre több bátorságod lesz és szépen lassan már nem fogja vonzani a szemedet a föld.
Csak egyet soha ne csinálj: ne meséld be magadnak, hogy rajtad nevetnek vagy vmi ciki dolog miatt bámulnak. biztos csak azért néznek téged mindig, mert jól nézel ki.
16/L

ohh nálunk az a szokás h kb 5-6 an kint vagyunk az udvaron és ha akar vmit egy csaj akk a b.nőjével jön oda. de általába mindenki kiröhögi szal :/
keresd meg amikor egyedül van
kössz!!
asszem ez hasznos lehet!!:D

helőző vok.
hát igen:D
aki nemleges választ kapott az eddig mindig sírva ment el, nemtom mért. de voltmár h odajött egy lány aki helyes volt annak meg is adtam az msn címem:D
szal kétesélyes
vagy bejössz vagy nem
de ha néznek akkor biztos:D
én is Egerbe járok suliba :DD melyikbe jársz? :D
nekem is most ez a problémám van ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!