Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a szexre kellek neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szexre kellek neki? Vagy ebből lehet párkapcsolat is?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (nem pasim) akit 8 éve ismerek és mostanában kezdett érdeklődni irántam. Msn-n mindig mondogatja hogy mennyire kíván meg hogy jól nézek ki, meg persze aranyos dolgokat is ír. Mindig mondja, hogy fussunk össze egy picit, de nem követel semmit csak érezteti velem, hogy kíván, de mivel szűz vagyok mondta h csak akkor történik meg a dolog ha én akarom. Most nincs barátom de nagyon szeretném ha vki kicsit törödne velem meg azért nekem is vannak vágyaim:P

Szerintetek bele menjek egy kis játkéba? Mondta hogy bármi lehet a végén... ezt nem nagyon értem h mire utal:S

17/L

2009. okt. 2. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miattam ne legyél bizonytalan, én egy idegen vagyok :P Tedd azt amit jónak látsz, végülis a te életed :)
2009. okt. 5. 07:27
 12/14 A kérdező kommentje:

oké ebben egyetértünk :D

csak rákerestem pár hasonló témájú kérdésre és ott egyik azt mondta h ne másik h igen...:S

naa majd meglátjuk mit hoz a jövő:P

2009. okt. 5. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

én így jártam. Olvasd csak el. nekem is nagyon bejött a pasi,és éreztette velem h kíván,meg h kellek neki,de mindig csak addig voltam jó neki. Akor sikerült vele megszakítanom minden kapcoslaot,mikor én kitártam neki a szívem h beleszerettem,és ő meg másnap vmi haverjával hűlyített... :S

Én nem mennék bele az biztos. Ja és nekem is mindenki azt mondta h hagyjam a fiut mert csak arra kellek neki...Amig nem láttam meg én is a valódi arcát,addig hittem neki és reménykedtem h több is lesz.... Vigyázz!

2009. okt. 7. 07:27
 14/14 A kérdező kommentje:

ez borzalmas, legszívesebben felakasztanám az ilyeneket nagyon sajnálom h egy ilyennel keveredtél össze:(

nekem ez a srác 6éve osztálytársam szóval csak nem tenne már ilyet:S köszönöm h írtál még várok ezzel a dologgal:)

2009. okt. 7. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!