Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szexre kellek neki? Vagy ebből lehet párkapcsolat is?
Van egy barátom (nem pasim) akit 8 éve ismerek és mostanában kezdett érdeklődni irántam. Msn-n mindig mondogatja hogy mennyire kíván meg hogy jól nézek ki, meg persze aranyos dolgokat is ír. Mindig mondja, hogy fussunk össze egy picit, de nem követel semmit csak érezteti velem, hogy kíván, de mivel szűz vagyok mondta h csak akkor történik meg a dolog ha én akarom. Most nincs barátom de nagyon szeretném ha vki kicsit törödne velem meg azért nekem is vannak vágyaim:P
Szerintetek bele menjek egy kis játkéba? Mondta hogy bármi lehet a végén... ezt nem nagyon értem h mire utal:S
17/L

A szűz lányok általában borzasztóak a szexben. (Tisztelet a kivételnek.) Szerintem ha csak azt akarná, akkor mással próbálkozna.
18/F
hűű ez most bizalomgerjesztő volt :P de most tényleg :P
remélem ő is így gondolkzoik:)
csak ilyen őszint válaszokat szeretnék:)

kedves 2. válaszoló köszönöm h ilyen részletesen kifejtetted a véleményed :) am nem bíztat arra hogy vele veszítsem el csak nagyon vonzódik hozzám és kíván, de mondtam neki h még nem azt mondta h akk vár mikor igent mondok:) de az is lehet h a pettingig eljutunk és ott megállunk nemtudom:) am nagyon elgondolkodtató választ kaptam:)
am azt nem értem h mért vonzzák a pasikat a szűz lányok?:):P
utolsó: igen én is vonzódok hozzá és már többször elképzeltem h milyen lenne velem, de mindneki mást mond :S

köszönöm hogy visszanéztél:)
én se szeretném még odaadni magam csak nem tudom h megérted e de kívánom a szexet :) és eddig összvisz 1 komolyabb kapcsolatom volt 6 hónapig tartott, de azóta nincs senki, te belemennél a pettinbe?:) kedves utolsótól kérdezem:) remélem visszanézel még)

lehet h igazad h nem éri meg tönkretenni a barátságot de ez nem olyan mély barátság, van nála "mélyebb" barátom, de a petting szerintem belefér:)
most kicsit elvagyok bizonytalanodva:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!