Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a szexre kellek neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szexre kellek neki? Vagy ebből lehet párkapcsolat is?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (nem pasim) akit 8 éve ismerek és mostanában kezdett érdeklődni irántam. Msn-n mindig mondogatja hogy mennyire kíván meg hogy jól nézek ki, meg persze aranyos dolgokat is ír. Mindig mondja, hogy fussunk össze egy picit, de nem követel semmit csak érezteti velem, hogy kíván, de mivel szűz vagyok mondta h csak akkor történik meg a dolog ha én akarom. Most nincs barátom de nagyon szeretném ha vki kicsit törödne velem meg azért nekem is vannak vágyaim:P

Szerintetek bele menjek egy kis játkéba? Mondta hogy bármi lehet a végén... ezt nem nagyon értem h mire utal:S

17/L

2009. okt. 2. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

A szűz lányok általában borzasztóak a szexben. (Tisztelet a kivételnek.) Szerintem ha csak azt akarná, akkor mással próbálkozna.

18/F

2009. okt. 2. 19:50
 2/14 A kérdező kommentje:

hűű ez most bizalomgerjesztő volt :P de most tényleg :P

remélem ő is így gondolkzoik:)

csak ilyen őszint válaszokat szeretnék:)

2009. okt. 2. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
Lehet hogy a szűz lányok nem túl jók az elején, de a szűz lányokat minden pasi jobban kívánja, talán pont csak azért kellesz neki. Én nem mennék bele, szeretkezni úgy jó, hogy biztosan érzed, hogy szerelmes vagy és hogy téged is szeret a partnered, legalább is az első szexnek így kellene történnie. Nem úgy, hogy msn-en hajtogatja valaki, hogy mennyire kíván és aztán ukmukfuk megtörténik. Csak egyszer vagy szűz ezt nem lehet visszafordítani, szerintem várj vele, nem hajt a tatár. Ha lefekszel vele egyszer és nem is alakul ki semmilyen párkapcsolat, akkor vesztettél egy jóbarátot, ha meg lefekszel vele és szerelmesek lesztek, de aztán valamilyen okból kifolyólag szakítotok, akkor is elveszted őt. Bár a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetnénk jóbarátnak valakit, aki arra bíztatja barátnőjét, hogy vele veszítse el a szüzességét...
2009. okt. 2. 20:10
 4/14 anonim ***** válasza:
egy kérdés: tetszik neked a pasi? ezen áll vagy bukik minden,ha vonz,akkor tedd meg,ha nem tetszik,ne tedd. Egyszerű.
2009. okt. 2. 22:23
 5/14 A kérdező kommentje:

kedves 2. válaszoló köszönöm h ilyen részletesen kifejtetted a véleményed :) am nem bíztat arra hogy vele veszítsem el csak nagyon vonzódik hozzám és kíván, de mondtam neki h még nem azt mondta h akk vár mikor igent mondok:) de az is lehet h a pettingig eljutunk és ott megállunk nemtudom:) am nagyon elgondolkodtató választ kaptam:)

am azt nem értem h mért vonzzák a pasikat a szűz lányok?:):P

utolsó: igen én is vonzódok hozzá és már többször elképzeltem h milyen lenne velem, de mindneki mást mond :S

2009. okt. 2. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
ez a baj a mai kamaszokkal,,msn-en elik az eletuket.
2009. okt. 3. 03:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Talán azért mondogatja, hogy csak akkor történjen meg ha te is szeretnéd, mert így később azt mondhatja, amikor rosszul alakulnak a dolgok, hogy te akartad... De azért folyton célozgat, sürgetve a te "válaszodat", ami reményei szerint igen lesz. Ne add oda magad neki, nem ismerem se őt se téged, de már ilyen távolról látszik, hogy nem érdemel meg téged.
2009. okt. 3. 14:11
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy visszanéztél:)

én se szeretném még odaadni magam csak nem tudom h megérted e de kívánom a szexet :) és eddig összvisz 1 komolyabb kapcsolatom volt 6 hónapig tartott, de azóta nincs senki, te belemennél a pettinbe?:) kedves utolsótól kérdezem:) remélem visszanézel még)

2009. okt. 3. 16:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze megértem, mindenki kivánja a szexet. De egy barátságot nem tennék kockára. Ha meg nem igazi barát, akkor talán egy petting belefér, de a szüzességed ne add neki én azt tanácsolom.
2009. okt. 3. 22:39
 10/14 A kérdező kommentje:

lehet h igazad h nem éri meg tönkretenni a barátságot de ez nem olyan mély barátság, van nála "mélyebb" barátom, de a petting szerintem belefér:)

most kicsit elvagyok bizonytalanodva:(

2009. okt. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!