Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ti nem utáljátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti nem utáljátok, ha a pasitok nélkületek megy bulizni?

Figyelt kérdés
Én megőrülök ettől az érzéstől, főleg hogy együtt élünk,nekem meg holnap korán kell kelnem,de itt rágom magam
2013. máj. 19. 00:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem bánom, ha nélkülem megy. Mindig hív is magával amúgy. Múltkor pont az volt, hogy nem volt kedvem kimenni, nagyon fáradt voltam, és nekem kellett győzködni hogy menjen nyugodtan. Egyáltalán nem zavart :D Még én voltam utána leb.szva, hogy ő velem együtt szeret bulizni járni. Nem értem én néha a pasikat, komolyan... :/

19/L

2013. máj. 19. 01:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Időnként hagyni kell a másikat levegőhöz jutni, én is együtt élek évek óta a párommal, mégis azt vallom hogy meg kell hagyni a másik személyes szabadságát, mert a birtoklással nem csak te őrülsz meg hanem a másik is. Úgy gondolom másodsorban hogy mindennek a bizalom az alapja, ha az nincs meg ott már gondok vannak.
2013. máj. 19. 01:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Tőlem oda mehet, ahová akar és akivel akar...
2013. máj. 19. 09:40
 14/14 anonim ***** válasza:

tőlem mehetne a haverjaival a férjem , de ő folyton engem is magával cipel, pedig előfordul, hogy nincs kedvem... ha nemet mondok akkor meg bánatos képet vág és nem tudok ellenállni neki:)

pedig tőlem aztán mehetne. Csak az az egy kérésem van, ha mégis egyedül megy, és megbeszéljük mikor jön haza, akkor az akkor legyen. Ha nem, szóljon hogy késik, hogy ne aggódjak. Ilyen egyszerű.

27/N

2013. máj. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!