Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Begyógyszereztek, "megcsaltam"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Begyógyszereztek, "megcsaltam" a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Haverokkal csináltunk egy kis házibulit és az egyik haver, haverjával ittam és utána kiesett minden. Reggel ruha nélkül ébredtem, nem emlékszem semmire. Az egyik gyerek aki ott volt, mondta, hogy nyugtatót raktak a piába amit adtak és, hogy nem nagyon tudtam a világomat. Annyira szeretem a barátomat és ő nekem a legfontosabb, de félek, ha megtudja, elveszítem. Nem tudom mit tegyek.Gyűlölöm ezt az egészet!
2013. máj. 18. 19:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha igaz a kérdés, akkor tényleg irány a doki, kivizsgálás, stb. aztán a rendőrség.
2013. máj. 18. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Kati befigyelt.
2013. máj. 18. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Másnaposok 3 :D
2013. máj. 18. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Párommal dumáltunk ilyesmiről, azt mondta ha bedrogoznak és/vagy megerőszakolnak az teljesen más mint a megcsalás!

Irány a nődoki, esemény utánit felíratni és megvizsgáltatni hogy mit kaptál el esetleg!!

Utána mondj el mindent a barátodnak!

2013. máj. 18. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Te nem idézőjelben csaltad meg, hanem valóban. Most pedig egy szánalmas sztorit gyártasz köré. Látom, sokan bevették...
2013. máj. 18. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

minek kell olyasmit meginni amit ki tudja ki adott és mi van benne. akár haver akár nem. felelőtlen voltál. magadnak köszönheted.

menj orvoshoz hátha elkaptál valami nemi bajt, aztán közöld a barátoddal, nehogy megfertőzd.

2013. máj. 19. 00:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez jogilag nemi erőszak, NEM MEGCSALÁS.

26/f

2013. máj. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!