Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, h fontos legyek másoknak? Hogy szeressenek?
17 éves lány vagyok.
És tudom, h fő hibáim:a külső alapján való megítélés, nagy pofám van és bunkó vagyok.
Szeretnék ezeken változtatni, de utána , h érjem el, h legalább 1 embert találjak, akinek fontos vagyok?
Mit tegyek, h engem is szeressenek?
Csak tudjátok azt nem értem, h oké, én próbálok javítani a hibáimon, de vannak osztálytársaim, akik mgnagyobb szájuak, még bunkóbbak és mégis, nekik van barátjuk...
Nekem nincs semmim, és ezt elég gyakran a fjemhez vágják.
BUnó az aki destruktív kritikát alkalmaz.
Vagyis nem azt kell mondani, hogy szar vagy. Hanem, hogy ez azért nem tökéletes mert...
Nagyon nem mindegy.
Nem attól lesz valaki menő, hogy bunkó.
Esetleg járhatsz kézműves szakkörökre, ha érdekel az ilyesmi. Vagy a sulidban is biztos vannak tanítás utána foglalkozások. Ott is szerezhetnél szerintem új ismerősöket. Amennyiben új társaságra vágysz.
De az osztályodból is próbálhatsz beszélgetni a lányokkal, barátkozni velük.. Az meg, hogy a többieknek mennyi "barátjuk" van, az ne n agyon foglalkoztasson, mert azok nem biztos, hogy bajban is barátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!