Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, h fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, h fontos legyek másoknak? Hogy szeressenek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

És tudom, h fő hibáim:a külső alapján való megítélés, nagy pofám van és bunkó vagyok.

Szeretnék ezeken változtatni, de utána , h érjem el, h legalább 1 embert találjak, akinek fontos vagyok?

Mit tegyek, h engem is szeressenek?

2009. okt. 2. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most mondtad el. Ne legyenek ilyen tulajdonságaid "a külső alapján való megítélés, nagy pofám van és bunkó vagyok"
2009. okt. 2. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Amit leírtál azon mindenképp változtass. A nagy "pofájú, bunkó" csajokat nem kedvelik. Ha ezen változtatsz akkor azt a környezeted látni fogja és könnyebben fog menni, hogy valakinek te is fontos legyél. Szerintem van akinek fontos vagy. A szüleidnek.
2009. okt. 2. 18:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Csak tudjátok azt nem értem, h oké, én próbálok javítani a hibáimon, de vannak osztálytársaim, akik mgnagyobb szájuak, még bunkóbbak és mégis, nekik van barátjuk...

Nekem nincs semmim, és ezt elég gyakran a fjemhez vágják.

2009. okt. 2. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Látok valamit ez egy f. Csak nem fiúk? Ugyan már! Le merném fogadni, hogy ők viccelődnek vagy ha lányok akkor jól néznek ki. Ha te bunkó vagy és nem nézel ki jól, akkor bukta. Személy szerint én inkább választok egy csajt akinek nincs mondjuk akkora melle, hogy már kibuggyan a felsőjéből, de ő kedves és okos és nem szól be mindenkinek.
2009. okt. 2. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

BUnó az aki destruktív kritikát alkalmaz.

Vagyis nem azt kell mondani, hogy szar vagy. Hanem, hogy ez azért nem tökéletes mert...

Nagyon nem mindegy.

Nem attól lesz valaki menő, hogy bunkó.

2009. okt. 2. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, csak add önmagad, és fontos leszel!
2009. okt. 2. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Esetleg járhatsz kézműves szakkörökre, ha érdekel az ilyesmi. Vagy a sulidban is biztos vannak tanítás utána foglalkozások. Ott is szerezhetnél szerintem új ismerősöket. Amennyiben új társaságra vágysz.

De az osztályodból is próbálhatsz beszélgetni a lányokkal, barátkozni velük.. Az meg, hogy a többieknek mennyi "barátjuk" van, az ne n agyon foglalkoztasson, mert azok nem biztos, hogy bajban is barátok..

2009. okt. 2. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az a legjobb ha megpróbálsz nem a külsővel foglalkozni. Lehet egy lány kicsit pattanásos és nem a legújabb divatú ruhákat hordja és belülről többet ér mint egy arany. Ne csak a szép szexi lányokban láss barátnőt. Hanem próbálj meg a "nem a legmenőbb" csajokban is a szépet látni. Ha ezt megtudod csinálni és rájössz hogy milyen sok értékes ember van a világon akkor ők is értékelni fognak Téged és szeretni=)
2009. okt. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!