Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti milyen barátnőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen barátnőre vágytok?

Figyelt kérdés

Olyanra aki mindent rátok hagy, vagy olyanra aki kicsit követelőzőbb ? pl. nem mehetsz el nélküle bulizni..

vagy a kettő között?

#barátnő #akaratosság #engedékenyebb
2013. máj. 17. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy szeretnél vele menni, ha nem akarja, akkor nem akarja...
2013. máj. 17. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:

ez szerintem nagyon egyénfüggő, engem totál nem "zavarna" egy ragaszkodóbb barátnő, de persze nem a 0-24-be minden mozzanatról beszámolós

egyik haveromnak ilyen barátnője van, úgy sumákolja el előle, hogy mikor érne rá stb. mert nem akar annyit vele lenni

2013. máj. 17. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem baj ha követelődzöl, de egyet tanulj meg!

Ne lógj rajta.

Majd ha akar keres. Hidd el ha tényleg szeret akkor fog.

Én pasi létemre rühellem ha egy csaj hívogat állandóan meg stb. Amúgy is fölhívom mindennap, megölelem ha velevagyok, megcsókolom... nem kell hogy ő kezdeményezze, mert csak bezárva érezném magam.

De akár gondolj bele te magad... neked tetszene ha a pasid állandóan rajtad lógna? Na ugye.. nem.

Am ez a nem mehetek el a barátnőm nélkül bulizni.. hát nem is akarnék. :D

2013. máj. 17. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmilyenre.
2013. máj. 17. 23:00
 15/15 anonim válasza:
Valami olyasmi barátnőre, aki mellett férfinak tudom érezni magam. Én igénylem a barátnőm társaságát nagyon sokszor, de mint ahogyan azt már írták, pasis csajos buliba külön. Nálunk inkább a barátnőm vágyik jobban a szabadságra, ami néha rosszul tud esni, de nem lehet minden tökéletes, mert neki is van saját élete.:)
2013. máj. 18. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!